Diskuse: Zkušenosti s brýlemi z Grandoptical

Přidat nový příspěvek
  • Nikola

19:59 9. 10. 2025 0
    Mám od nich brýle a s kvalitou mám dobrou zkušenost. I obsluha je milá a vstřícná.
  • Karolína

18:02 29. 9. 2025 0
    Brýle jsou kvalitní. Hlavně nečekej, pokud je budeš mít hozené někde na stole nebo volně v kabelce, že budou jak nové. Prostě musíš o ně pečovat. Je dobré mít pořádné pouzdro, hadřík a když je nepoužíváš, tak je schovat. Vydrží tak i roky. Já nosím ty stejné pátý rok a jsou jako nové. Byla jsem jen několikrát na vyčistění, jinak zkušenosti s reklamací u nich nemám. Ale můžeš si pořídit i pojištění, taky ho mám, ale nikdy jsem ho nevyužila.
  • Ester

15:18 18. 9. 2025 +1
    Všechny brýle mám odtamtud a vždycky jsem byla spokojená. Brýle jsou kvalitní a vydrží. Měla jsem i několikrát pojištění, ale jenom u těch dražších. Reklamovala jsem jednou a bez problému se to vyřešilo. Jednoduché opravy jako utáhnutí, vyčistění udělají na počkání.
  • Monika

12:38 10. 9. 2025 0
    Ahoj holky. Dostala jsem voucher do Grandopticalu a chtěla bych si pořídit nové brýle na dálku. Tyhle co mám, tak už mají něco za sebou. Chtěla bych něco jednoduššího a ne drahého. Chci vědět, jestli jste spokojené s kvalitou brýlí a jestli není problém s reklamací, pokud se něco pokazí. Díky