Diskuse: Zkušenosti s brýlemi z Grandoptical
-
Nikola
Mám od nich brýle a s kvalitou mám dobrou zkušenost. I obsluha je milá a vstřícná. -
Karolína
Brýle jsou kvalitní. Hlavně nečekej, pokud je budeš mít hozené někde na stole nebo volně v kabelce, že budou jak nové. Prostě musíš o ně pečovat. Je dobré mít pořádné pouzdro, hadřík a když je nepoužíváš, tak je schovat. Vydrží tak i roky. Já nosím ty stejné pátý rok a jsou jako nové. Byla jsem jen několikrát na vyčistění, jinak zkušenosti s reklamací u nich nemám. Ale můžeš si pořídit i pojištění, taky ho mám, ale nikdy jsem ho nevyužila. -
Ester
Všechny brýle mám odtamtud a vždycky jsem byla spokojená. Brýle jsou kvalitní a vydrží. Měla jsem i několikrát pojištění, ale jenom u těch dražších. Reklamovala jsem jednou a bez problému se to vyřešilo. Jednoduché opravy jako utáhnutí, vyčistění udělají na počkání. -
Monika
Ahoj holky. Dostala jsem voucher do Grandopticalu a chtěla bych si pořídit nové brýle na dálku. Tyhle co mám, tak už mají něco za sebou. Chtěla bych něco jednoduššího a ne drahého. Chci vědět, jestli jste spokojené s kvalitou brýlí a jestli není problém s reklamací, pokud se něco pokazí. Díky