Diskuse: Špaldová mouka - pečení

Přidat nový příspěvek
  • Magdaléna Novotná

    12:42 18. 7. 2016 0
    Špaldovou moukou teď nahrazuji klasickou bílou pšeničnou mouku všude tam, kde jsem ji používala doteď. Pečivo sice někdy není tak nadýchané, ale to mi vůbec nevadí - jak jde o zdraví, tak jsem ochotná přinášet "oběti" :-)
  • Janka

    15:19 15. 3. 2016 0
    Špaldová mouka je dobrá na pečení všeho - bábovky, chleba, rohlíky, sušenky, cukroví...všechno dobré. Dobře kyne a nemá žádnou pachuť.
  • Dagmar - Spektrum Zdraví

    09:36 7. 3. 2016 0
    Špalda je prastarý nešlechtěný druh pšenice s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin. Je výjimečná svým složením i zajímavou ořechovou chutí. V současnosti je špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice.
  • alca

    10:21 4. 3. 2016 0
    co je špaldová mouka? to je nějaká zdravá?
  • Bety

    11:04 10. 2. 2016 0
    Ahoj, včera jsem si koupila špaldovou mouku, připravila jsem z ní výborné palačinky a překvapilo mne že i dětem moc chutnaly, protože jinak mám problém do nich něco zdravějšího dostat! Mátě nějaké osvědčené recepty, kam se špaldová mouka nejlépe hodí? Betka