Diskuse: Umělé oplodnění

Přidat nový příspěvek
  • Dajikaaa

    22:59 17. 7. 2023 0
    Dobrý den, chtěla bych se zeptat na osobní zkušenost... jak dlouho jste se pokoušeli o mimi přirozenou cestou, než jste začali řešit pomoc s reprodukcí?
  • REDAKCE

    07:43 12. 3. 2021 +1
    Vážení čtenáři, celá tato diskuse byla vytvořena najatými cizími editory, kteří mají vytvářet umělý vymyšlený obsah například jako zde v podobě vymyšlené diskuse vymyšlenými lidmi na téma umělé oplodnění. Jak sami jistě tušíte, umělé oplodnění je dnes už soušástí obrovského businessu na který se vynakládají i značné prostředky pro marketing. Najímat si lidi, kteří ymýšlejí "falešné" komentáře a diskuse za účelem propagování konkrétních komerčních subjektů je standardním součástí marketingu. Tito lidé nebývaji ale příliš kreativní, takže příspěvky lze poměrně snadno poznat, že nejde o skutečného člověka s vlasním názorem nebo zkušeností. Tyto příspěvky zní většinou dost uměle a nepřirozeně. Všechny zbylé příspěvky v této diskusi jsou už redakcí nesmazané zbytky právě externích komerčních "copywrighterů". Jinak tady na Spektru Zdraví máte alespoň jistotu, že obsah tvoří pro Vás redaktoři, kteří mají odměnu za to, aby vytvořili mnohdy možná jednoduché ale v každém případě pokud možno objektivní a něčím pro Vás skutečně zajímavé téma. Reklamní bannery poznáte, že jsou reklama a PR články klientů jsou označené také jako reklama, když v článku najdete občas link na komerční stránku, tak tento link si klient zaplatil, ale je to transparentní a nikdo z Vás nedělá hlupáky. Všechny ostatní "podvodné" a vymyšlené texty především v podobě komentářú a diskusí zachytíme a vymažeme. Přejeme všem pozorné oko a selský rozum při konzumaci internetového obsahu jako takového. Vaše REDAKCE Spektrum Zdraví.
  • Pavlína

    12:17 18. 2. 2021 0
    Děkuji, za odpovědi. Ještě to zkusíme normálně ale stejně si myslím, že budeme muset zajít na nějaké vyšetření..
    • Frau Vitek

      18:23 11. 3. 2021 0
      Pavlinko tady vám posílám kontakt na jednu úžasnou ženu, která vám s vašim problémem velice ráda pomůže👍🏻😊má 20 letou praxi a zkušenosti ohledně IVF. Jmenuje se .... (další část textu byla smazána, protože šlo o přímou reklamu, REDAKCE)
  • Pavlína

    11:29 4. 2. 2021 +1
    Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s nějakou reprodukční kliknikou? Zkoušíme děťátko ale pořád nic. Kolegyně v práci mě ji doporučovali tak by mě zajímalo jestli i tady s tím někdo nemá zkušenost? Web jsem si sice procházela, ale zajímají mě nějaké postřehy z praxe jak to reálně probíhá. Díky Pavlína
    • Alena

      13:41 16. 2. 2021 0
      Pokud bude vše tak jak má být tak mě dělali pod narkozou jestli mám průchodné vaječníky.Potom se dělá první ivf kde se nasadí hormony a další medikace a odeberou vám vajíčka pod narkozou a spojí je spermii.Hlavně to stojí velké usilí pro ženu a penežní stránka je také hodně velká.Zatím mám po dvou ivf jedno zdravé dítě a 5 embrií jsme měli zamražené a teď už to 3 krát nevyšlo z těch mražených.
    • Alena

      13:36 16. 2. 2021 +3
      Zdravím vás,zkušenosti mám s reprodukční klinikou,byla jsem na umělém oplodnění několikrát,chce to hlavně hodně trpělivosti protože když se to nepodaří tak je to velká bolest na srdci.První vám vezmou krev na štítnou žlázu a na prolaktin,potom vám doktor udělá vyšetření a u partnera rozbor spermiogramu.