spektrumzdravi.cz

Aktuálně pro vás máme 1701 receptů

Zrušit filtr Pro tuto kombinaci nebyly nalezeny žádné recepty!

Tip na recept

všechny recepty >

Kokosky s marmeládou

Kokosky: Smícháme kokos, moučkový cukr, špetku soli, vejce, bílek a rybízovou marmeládu. Lžičkou namočenou ve studené vodě tvarujeme na plech vyložený pečicím papírem kokosky. Pečeme při teplotě 180 °C asi 10 minut...

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Syrniki

    Pochopitelně je tím myšleno měkký tvaroh v alobalovém obalu (250 g) ;-) výraz "tvaroh ve staniolu" se používal dříve

  • Brokolicová polévka pro děti

    Polévka je super. Nejím vařenou zeleninu, dělala jsem pro svou 16m dceru, ale ta polévka tak voněla, že jsem ji polovinu snědla, dala jsem si…

  • Pečená kořenová zelenina

    Mám moc ráda opečenou kořenovou zeleninu, ale zelenina byla po 45 minutách měkká a rozhodně nebyla zlatavá.

Doporučené recepty

Ostatní:

Domácí pribiňáček

Tvaroh vyšleháme s vanilkovým cukrem a necháme asi 10 minut odležet, aby se cukr úplně rozpustil. Smetanu ušleháme dotuha a pomalým obracením ji vmícháme do tvarohu.  TIP: Kakaový domácí pribiňáček vyrobíme buď použitím pařížské šlehačky nebo přidáním lžičky kakaa. 

Hlavní jídla:

Pečený losos s chřestem

Troubu předehřejeme na 200 °C. Pečící mísu vymažeme olivovým olejem, vložíme filety z lososa a očištěný zelený chřest. Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem a lososa citronovou šťávou. Pečeme asi 20...

Přílohy:

Dušené kysané zelí

Kysané zelí důkladně propláchneme ve vlažné vodě. V hrnci si rozehřejme sádlo a na něm dozlatova opražíme cibuli. Jakmile začne cibulka chytat hnědou barvu přidáme zelí, kmín a podlejeme trochou vody. Zakryjeme...

Pomazánky:

Pomazánka z uzené makrely

Makrelu zbavíme páteře a všech kostí, poté ji rozdrobíme na menší kousky. Jarní cibulku pokrájíme na drobná kolečka a přidáme k makrele. Vejce nastrouháme na hrubém struhadle nebo nasekáme na drobné kousky a připojíme...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte