Aktuálně pro vás máme 1744 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Rybí závitky se slaninou Předkrmy a chuťovky
22. 08. 2017

Rybí závitky se slaninou

Ingredience
- +
  • losos bez kůže: 400
  • anglická slanina - plátky: 150 g
  • citron: 1 ks
  • olej
  • mletý pepř
  • sůl

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta

Rybí závitky se slaninou – recept

Lososa nakrájíme na klínky přibližně 4 x 2 cm, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Necháme 20 minut odpočinout v lednici. Každý kousek osušíme, obalíme v plátku slaniny a napíchneme na špejli. Pečeme na rozehřátém oleji z každé strany asi 4 minuty, až je slanina křupavá a ryba propečená. Rybí závitky podáváme s bagetou nebo zeleninovým salátem.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

pecena-stika.jpg Předkrmy a chuťovky

Pečená štika

Štiku očistíme, rozdělíme na porce, mírně osolíme a opepříme. Dno pekáčku vymažeme máslem a vyskládáme plátky citronu. Na něj položíme štiku a poklademe tenkými plátky másla. Pečená štika se připravuje asi 25…

peceny-pstruh.jpg Předkrmy a chuťovky

Pečený pstruh

Pstruhy okmínujeme, osolíme a opepříme. Lehce obalíme v mouce a dáme do pekáčku. Cibuli nakrájíme na kolečka, část dáme dovnitř ryby a zbytek obložíme okolo. Bylinky dáme dovnitř ryby. Máslo nakrájíme na…

tolstolobik-na-masle.jpg Předkrmy a chuťovky

Tolstolobik na másle

Tolstolobika naporcujeme, nasolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pečeme na rozpáleném másle na pánvi z obou stran. Po dobu pečení průběžně pokapáváme citronovou šťávou a natíráme rozpuštěným máslem, do…

Tip na recept

Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Lilek a cuketu nakrájíme i se slupkou podélně na silnější plátky, cibuli a papriky rozpůlíme (můžeme vydlabat semínka, ale nejsou-li pálivá, můžeme je ponechat). Všechnu zeleninu zakapeme olivovým olejem ze…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Ještě krmíte psa klasickými granulemi? Přečtěte si, proč si pes zaslouží změnu

Súhlasím, kŕmenie mäsom je najlepšie, akurát nie každé zvieratko to chce. Naša seniorka vôbec. Len konzervy a ...

Trápí vás časté nemoci? Podpořte svou imunitu

zdrava strava, hodně vitaminu, zeleniny, ovoce a k tomu ještě pohyb na posílení imunity

Doporučené recepty

Cuketové bramboráky

Hlavní jídla: Cuketové bramboráky

Mladé cukety podélně překrojíme, vydlabeme měkkou dužinu se semínky a cuketu nastrouháme nahrubo. Nastrouhanou…

Polévka z máslové dýně

Polévky: Polévka z máslové dýně

Na máslové dýni je skvělé, že chutná výborně samostatně bez dalších ingrediencí. Stačí když ji nakrájíme na kostky…

babiččiny kynuté knedlíky s mákem

Hlavní jídla: Babiččiny kynuté knedlíky s mákem

Nestárnoucí česká klasika s povidly a mákem. Mouku nasypeme do mísy, přidáme sůl a vejce. Uprostřed vytvoříme…

Vánoční punč

Nápoje: Vánoční punč

Cukr nasypeme do hrnce a za stálého míchání jej necháme zkaramelizovat. Poté zalijeme půllitrem vody. Přivedeme k…