

























Pekingská kachna
Ingredience
- kachna: 500 g
- hoisin omáčka: 40 ml
- med: 1 PL
- cukr moučka: 2 PL
- sezamový olej: 1 KL
- sójová omáčka: 1 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Mražený hrášek necháme změknout. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. V hrnci rozehřejeme olivový olej a orestujeme cibuli. Když začne cibule hnědnou přidáme česnek, necháme rozvonět a nasypeme do hrnce hrášek…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Zajímalo by mě, kdy je vhodná doba na nakládání masa, jeho uzení a sušení. Děkuji
Nějak jsem v receptu nenašla ty banány, které radíte nakoupit v článku nad receptem.. 😅
Vámi jmenované bylinky mi s menopauzou pomáhají od nepříjemných návalů horka a pocení, taky s náladami a spánk...
Horká koupel proti celulitidě? To je snad vtip?! Tenhle článek je plný nesmyslů.
reklamní obsah moc nemusím, ale v tomto případě pozitvně kvituji. Časem jsem přešel komletně na bylinnou domác...
Troubu předehřejeme na 200 °C. Králíka očistíme, naporcujeme, omyjeme a osušíme. Bůček nakrájíme na silnější…
Petržel, mrkev a celer oškrábeme a nakrájíme na středně velké kousky, oloupanou cibuli na čtvrtky. Rozehřejeme…
Salát z červené čočky podáváme vychlazený.
Plechovku salka vložíme do vařící vody a 2 hodiny povaříme. Poté necháme vychladit. Ze změklého máslo si vyšleháme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.