

























Křenová pomazánka
Ingredience
- měkký tvaroh: 130 g
- smetana ke šlehání: 100 ml
- cibule: 1 ks
- čerstvý křen dle chuti
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Šlehačku ušleháme dotuha, křen očistíme a nastrouháme najemno. Křen smícháme s tvarohem, nadrobno nakrájenou cibulkou a opatrně vmícháme šlehačku. Podle chuti osolíme, opepříme a případně přidáme křen.
Křenová pomazánka se podává s pečivem podle chuti. Výborná bude také s topinkami nebo na jednohubkách.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Uzené maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Vaříme 5 minut, poté vodu slijeme, maso opláchneme a vložíme zpět do hrnce. Znovu zalijeme vodou a vaříme doměkka. Maso nakrájíme na plátky a udržíme v…
Najemno umleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, paprikou, solí a pepřem. Nakonec přidáme trochu vody, díky které bude maso držet pohromadě. Vytvarujeme válečky, které…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
mimo téma avšak důležité –'dejte vědět svým známým,....<br> Pomozte Šarlotě v boji s nádorem mozku<br> https://donio...
Skvělý impuls, právě se chystám na peelingové mýdlo s mletou kávou. Domácí výroba mýdel (ale od základu, žádná...
Je třeba rozlišovat druh ředkve. Ta na obrázku je chutná, ale na kašel a rozpouštění hlenů (též na žlučníkové ...
Stejně jako mnoho jiných lidí, i já vřele děkuji Dr. Dr. Ogugu za jeho pomoc a řešení mých problémů. Byla jsem...
Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...
Troubu si předehřejeme na 180 °C. Zeleninu si očistíme a pokrájíme na kostky. Poté ji vložíme do pekáče, osolíme a…
Nejprve si pečlivě oloupejte ananas, ten pak nakrájejte na menší kusy a rozmixujte v mixéru spolu s cukrem.…
Smetanu necháme v pokojové teplotě chvíli "zahřát" asi na 10 °C. Nalijeme do vyšší mísy a šleháme tak dlouho,…
Nejprve si uvařte do měkka těstoviny dle vaší volby. Poté jejich polovinu navrstvěte do zapékací misky, kterou…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.