

























Arašídová pomazánka
Ingredience
- nesolené arašídy: 100 g
- olej: 1 PL
- sůl: 0.5 KL
- cukr: 0.5 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Arašídy dáme do mixéru, přidáme sůl a cukr a mixujeme v intervalech dlouhých maximálně 30 sekund. Poté vždy mixér necháme minimálně minutu odpočívat, aby se nepřehřál. Po třetím mixování přilijeme olej a znovu mixujeme. V intervalech s přestávkami mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne hladká arašídová pomazánka v konzistenci podobné medu.
Arašídová pomazánka se skvěle hodí na opečené toasty s plátky banánu, na dochucení ovesné kaše, na ozdobení lívanců či palačinek, nebo i jako součást sladkých dezertů.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Dýni nakrájíme na menší kostičky. Pokud použijeme dýni Hokkaidó, nemusíme ji loupat, ostatním druhům dýně ale slupku oloupeme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, zeleninový vývar ohřejeme. Na hlubší pánvi…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Nabízíme flexibilní úvěry a financování pro různé projekty.<br> <br> Tento úvěr umožňuje klientovi využít úrokovou s...
Další módní nesmysl, který zatěžuje rodiče (nejen finančně), a frustruje děti, když nemají "lepší" a nákladněj...
Závislost na cukru je stejně špatná, jako každá jiná závislost na čemkoliv. Jinak - ta hysterie kolem škodlivo...
Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...
Když jsme řešili vytápění našeho starého domu, tepelné čerpadlo bylo jednou z možností . :) Nakonec jsme šli d...
Cukety omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, nejlépe na struhadle, aby byly všechny plátky stejně tlusté.…
Všechny ingredience na nálev svaříme v rendlíku a necháme vychladnout. Na domácí utopence použijeme kvalitní…
Candáta očistíme, na kůži několikrát nařízneme a do vzniklých otvorů vložíme na plátky nakrájené máslo. Candáta…
Mango oloupeme a nakrájíme na kostičky, chilli papričky nakrájíme nadrobno. Cibuli nasekáme najemno a opečeme na…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.