Aktuálně pro vás máme 1736 receptů
$clanek['popis_obrazku'] Recepty

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou

Rychlý salát s konzervovaným tuňákem a avokádem.

Ingredience
- +
  • vejce: 2 ks
  • těstoviny: 150 g
  • avokádo: 1 ks
  • bílý jogurt : 2 PL
  • mražený hrášek: 60 g
  • tuňák v konzervě: 100 g
  • červená cibule: 1 ks
  • olivový olej
  • citronová šťáva
  • mletá paprika
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou - recept

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou - recept

Těstoviny uvaříme podle návodu al dente. Vejce vložíme do vroucí vody a vaříme 8 minut, zchladíme a oloupeme. Mezitím si rozpůlíme avokádo a vydlabeme dužinu. Avokádovou rozmixujeme dohladka s bílým jogurtem, lžící olivového oleje a kapkou citronové šťávy. Avokádovou majonézu dochutíme solí a pepřem.

Povolený hrášek, smícháme s nakrájenou červenou cibulí, přidáme uvařené těstoviny, tuňáka z konzervy a avokádovou majonézu. Důkladně promícháme, případně dosolíme a zakápneme citronovou šťávou. 

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou podáváme s nakrájenými vejci a posypeme mletou paprikou. 

 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 1 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

Tip na recept

Marocká harira

Marocká harira

Cizrnu necháme namočenou přes noc. Šalotku nakrájíme najemno, jehněčí maso očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hrnci na másle osmahneme maso s…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Už víte, kam na dovolenou v ČR? Máme tip na dokonalé ubytování na Šumavě!

Ještě bych doporučila jedno ubytování, a to http://www.nadrybnikem.eu/. Je to chatová osada v Hnačovu. A je to...

Lékárna Dorea Neratovice nabízí široký sortiment léků i homeopatik

kvalitní personál vždy poradí,ráda k nim chodím velká spokojenost a díky personálu za ochotu Eliška

Doporučené recepty

Domácí pivní sýr

Pomazánky: Domácí pivní sýr

V míse rozmícháme tvaroh se solí, kmínem, pepřem a zalijeme pivem. Při teplotě 18 °C necháme zrát 3 - 5 dní. Sýr…

Domácí uzené klobásy

Předkrmy a chuťovky: Domácí uzené klobásy

Maso nakrájíme na kousky, které se nám vejdou do mlýnku, nameleme, smícháme s kořením a uložíme přes noc do chladu…

Jogurtový dip

Ostatní: Jogurtový dip

Smícháme jogurt, prolisovaný česnek, nadrobno nasekané bylinky, osolíme a opepříme. Dále můžeme přidávat další…

Jemná křenová pomazánka na jednohubky

Pomazánky: Jemná křenová pomazánka na jednohubky

Smícháme smetnový sýr, zakysanou smetanu a majonézu. Přidáme čerstvý křen, osolíme a opepříme dle chuti a…