Aktuálně pro vás máme 1711 receptů
$clanek['popis_obrazku'] Recepty

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou

Ingredience
- +
  • vejce: 2 ks
  • těstoviny: 150 g
  • avokádo: 1 ks
  • bílý jogurt : 2 PL
  • mražený hrášek: 60 g
  • tuňák v konzervě: 100 g
  • červená cibule: 1 ks
  • olivový olej
  • citronová šťáva
  • mletá paprika
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Super zdravé, doporučujem

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou - recept

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou - recept

Těstoviny uvaříme podle návodu al dente. Vejce vložíme do vroucí vody a vaříme 8 minut, zchladíme a oloupeme. Mezitím si rozpůlíme avokádo a vydlabeme dužinu. Avokádovou rozmixujeme dohladka s bílým jogurtem, lžící olivového oleje a kapkou citronové šťávy. Avokádovou majonézu dochutíme solí a pepřem.

Povolený hrášek, smícháme s nakrájenou červenou cibulí, přidáme uvařené těstoviny, tuňáka z konzervy a avokádovou majonézu. Důkladně promícháme, případně dosolíme a zakápneme citronovou šťávou. 

Těstovinový salát s tuňákem a avokádovou majonézou podáváme s nakrájenými vejci a posypeme mletou paprikou. 

 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Lékárna Dorea Neratovice nabízí široký sortiment léků i homeopatik

kvalitní personál vždy poradí,ráda k nim chodím velká spokojenost a díky personálu za ochotu Eliška

Pracujete na počítači? Chraňte si zrak před modrým světlem

ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...

Doporučené recepty

Likér z ledových kaštanů

Nápoje: Likér z ledových kaštanů

Do hrnce nalijeme šlehačku, nalámeme do ní ledové kaštany a čokoládu, vše přivedeme k varu za stálého míchání.…

Křenová pomazánka

Pomazánky: Křenová pomazánka

Šlehačku ušleháme dotuha, křen očistíme a nastrouháme najemno. Křen smícháme s tvarohem, nadrobno nakrájenou…

Polévka minestrone

Polévky: Polévka minestrone

Fazole necháme namočené ve studené vodě přes noc a další den je ve stejné vodě povaříme 20 minut. Na rozpáleném…

Pečené koleno

Hlavní jídla: Pečené koleno

Smícháme pivo s třtinovým cukrem, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme kečup, dijonskou hořčici, sójovou omáčku,…