Aktuálně pro vás máme 1744 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Kuřecí cordon bleu Hlavní jídla
26. 09. 2017

Kuřecí cordon bleu

Ingredience
- +
  • kuřecí prsa: 2  ks
  • kvalitní šunka - plátky: 2 ks 
  • plátkový sýr: 2 ks
  • hořčice 
  • sůl 
  • pepř 
  • olej
  • Na obalení: 
  • vejce 
  • hladká mouka 
  • strouhanka

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Méně dietní, ale chutné

Kuřecí cordon bleu – recept

Kuřecí prsa důkladně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu masa vždy potřeme hořčicí a poté poklademe plátkem šunky a sýra. Kuřecí plátek přehneme a pevně přichytíme párátky. Vzniklé kapsy následně obalujeme v hladké mouce, rozšlehaném a mírně osoleném vejci a strouhance. V případě potřeby postup opakujeme a kuřecí cordon bleu znovu obalíme ve vejci a strouhance. Na pánvičce rozpálíme větší vrstvu oleje a pozvolna smažíme do zlatova.

Hotové kuřecí cordon bleu podáváme s bramborami. 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!
Tip na recept

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Brambory omyjeme, očistíme a dáme vařit ve slupce. Po uvaření je oloupeme, osolíme a prolisujeme do mísy. Necháme vychladnout. Rozehřejeme si máslo a přidáme ho do brambor. Dále přidáme žloutky, lžíci…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Detox, vitamíny z ovoce či zeleniny a další tipy na literaturu o zdraví

Dobrý den, od A.Williama mám již 4 knihy. Přišel ke mě prostřednictvím semináře on-line, v březnu 2021. Začala...

Kosmetika na dovolenou: Jaké přípravky potřebujete na různé typy dovolených?

ja chodím jenom k vodě, takže mi stačí opalovací krém a probiotika, abych neměla střevní potíže

Doporučené recepty

Šťouchané brambory

Přílohy: Šťouchané brambory

Brambory oloupeme a uvaříme do měkka. Rozehřejeme máslo a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibulku. Přidáme na…

Vinaigrette - základní zálivka na salát

Saláty: Vinaigrette - základní zálivka na salát

Do hlubší misky dáme vinný ocet, sůl, pepř a metličkou promícháme. Za stálého míchání metličkou pomalu přiléváme…

Domácí ovesné mléko

Nápoje: Domácí ovesné mléko

Ovesné vločky namočíme do vody minimálně na 3 hodiny. Poté přidáme třtinový cukr či jiné sladidlo a rozmixujeme…

Krůtí guláš

Hlavní jídla: Krůtí guláš

Základem každého guláše je správně připravená cibule. Začneme tedy tím, že ji nakrájíme najemno a necháme pomalu…