spektrumzdravi.cz

Aktuálně pro vás máme 1701 receptů

Zrušit filtr Pro tuto kombinaci nebyly nalezeny žádné recepty!

Tip na recept

všechny recepty >

Jahodová marmeláda

Jahody zbavíme stopek, opláchneme je a nakrájíme na libovolně velké kousky. Vložíme do hrnce a zalijeme citrónovou šťávou. Jakmile jahodová marmeláda začne vřít, přidáme pektin, který jsme si smíchali se stejným...

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Syrniki

    Pochopitelně je tím myšleno měkký tvaroh v alobalovém obalu (250 g) ;-) výraz "tvaroh ve staniolu" se používal dříve

  • Brokolicová polévka pro děti

    Polévka je super. Nejím vařenou zeleninu, dělala jsem pro svou 16m dceru, ale ta polévka tak voněla, že jsem ji polovinu snědla, dala jsem si…

  • Pečená kořenová zelenina

    Mám moc ráda opečenou kořenovou zeleninu, ale zelenina byla po 45 minutách měkká a rozhodně nebyla zlatavá.

Doporučené recepty

Ostatní:

Avokádový dip

Při nákupu avokáda se zaměříme hlavně na to, aby bylo na omak měkké a pružné. Avokádo rozřízneme podélně okolo pecky, rozpůlíme a pecku vyjmeme. Lžičkou vydlabeme z avokáda vnitřek a rozmačkáme vidličkou. Aby avokádo...

Dezerty:

Velikonoční bezlepkový beránek

Formu na velikonočního beránka vymažeme kokosovým olejem a vysypeme hladkou moukou. Žloutky vyšleháme s třtinovým a vanilkovým cukrem a špetkou soli do pěny. Za stálého šlehání přidáme olej a po lžících přisypáváme...

Hlavní jídla:

Smažený hermelín

Vejce rozšleháme s moukou, osolíme a opepříme. Hermelíny obalíme nejdříve v připraveném těstíčku a poté ve strouhance. Tento postup ještě jednou zopakujeme. Na pánvi rozehřejeme silnější vrstvu oleje a dozlatova v něm...

Předkrmy a chuťovky:

Pečenáče

Ryby očistíme, naporcujeme a osolíme. Obalíme v hladké mouce, v našlehaném bílku, opět v hladké mouce a smažíme dozlatova na oleji. Poté necháme vychladnout. Smícháme ocet, nové koření, vodu, sůl, cukr, bobkový list a...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte