Tvarohový koláč

500 g tvarohu
100 g moučkového cukru
1 ks vejce
½ balení moučkového cukru
500 ml mléka

Drobenka

500 g polohrubé mouky
200 g moučkového cukru
200 g másla
1 ks vejce
½ prášku do pečiva

Tvarohový koláč – postup přípravy

Na přípravu těsta si dáme do mísy tvaroh, moučkový cukr, vejce, vanilkový cukr a mléko a všechno společně smícháme. Dáme si předehřát troubu a plech si vyložíme pečícím papírem, aby se nám těsto nepřilepilo. Do plechu nalijeme těsto a posypeme drobenkou, kterou si vytvoříme smícháním polohrubé mouky, moučkového cukru, másla, vejce a prášku do pečiva. Vše smícháme, dokud se neutvoří jemné hrudky. Těmi potom posypeme tvarohový koláč a dáme péct asi na 30 - 40 minut.


Stáhnout v PDF

Přečteno: 1201x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Doporučujeme k tématu

Vanilka mletá 20g DNM

Koření z Indonesie Vanilka je silně aromatické koření velmi příjemné vůně…

Cena: 157 Kč

Muškátový oříšek mletý 50g DNM

Koření z Indonésie Muškátový oříšek je koření výrazné nasládlé…

Cena: 76 Kč

TAPIOKA 500g DNM

Škrob z manioku ve formě kuliček Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku.…

Cena: 108 Kč

CHAPATI - mouka celozrnná jemná 1,5kg FUDCO

Jemná pšeničná mouka pro přípravu placek ČAPÁTÍ Tato vysoce kvalitní…

Cena: 142 Kč

CHAPATI - mouka celozrnná 1,5kg FUDCO

Hrubá pšeničná mouka pro přípravu placek ČAPÁTÍ Tato vysoce kvalitní…

Cena: 142 Kč

Cizrnová mouka 1kg FUDCO

Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické…

Cena: 100 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte