Aktuálně pro vás máme 1891 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Domácí kinder mléčný řez Dezerty
26. 06. 2018 Přečteno: 8238x

Domácí kinder mléčný řez

Ingredience
- +
  • mouka polohrubá: 5 PL
  • kypřící prášek: 1 PL
  • cukr krupice: 4 PL
  • vejce: 3 ks
  • olej: 1 PL
  • kakao: 2 PL
  • máslo: 100 g
  • tvaroh jemný: 250 g
  • zakysaná smetana: 200 g
  • cukr moučka: 6 PL
  • vanilkový cukr: 2 PL

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Méně dietní, ale chutné

Domácí kinder mléčný řez – recept

Na přípravu korpusu předehřejeme troubu na 170 °C. Prosejeme mouku a přimícháme do ní kakao a kypřící prášek. Cukr krupici zvlášť vyšleháme s vejci do pěny. Pak do něj vmícháme po částech olej. Do směsi postupně přimícháme připravenou mouku s kakaem a práškem. Vše vyšleháme dohladka.

Na plech položíme pečící papír, těsto na něj nalejeme a rozetřeme ho na rovnoměrnou vrstvu. Těsto pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut (zkontrolujeme špejlí nebo párátkem, upečené těsto se na špejli nelepí). Po upečení korpus vytáhneme z trouby, necháme vychladnout a rozřízneme podélně napůl (nebo můžeme těsto rozdělit napůl a dát péct na dva plechy).

Na přípravu krému necháme máslo změknout a vyšleháme ho s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme tvaroh a znovu vyšleháme. Poté stejně postupujeme se zakysanou smetanou. Množství cukru můžeme upravit podle chuti.

Na jednu polovinu korpusu namažeme rovnoměrnou vrstvu krému a přiklopíme ho druhou polovinou. Hotový domácí kinder mléčný řez necháme uležet přes noc v lednici a nakrájíme na kousky.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

rozhuda-tvarohova-pomazanka.jpg Dezerty

Rozhuda - tvarohová pomazánka

Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Pro urychlení ho můžeme nastrouhat. Cibuli, pažitku a petrželku nakrájíme nadrobno. Máslo utřeme do pěny, přidáme tvaroh, smetanu a prošleháme. Přidáme cibuli,…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Nejlepší sirupy do kávy si…

    No, pro mne je káva KÁVA a měla by i kávou zůstat, tj. s čistou chutí a vůní kávy. A že cukr do kávy nepatří? ...

  • Entezopatie

    Dobrý den p. Jano jsem na tom stejně, bolesti,které mám snad všude. Jak jste vy na tom ?Příspěvek je starý 4 r...

  • Opice kapucín (Malpa…

    Koupím malpu kapucínskou

Krabičková dieta – zdravé stravování bez vaření a počítání kalorií

Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...

Tipy, jak ušetřit při nákupu kosmetiky a neslevit na kvalitě

Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/

Doporučené recepty

Mrkvová přesnídávka

Ostatní: Mrkvová přesnídávka

Začněte tím, že si oloupete nebo oškrabete mrkve a ty pak nakrájíte na menší kusy. Zeleninu následně přesuňte do…

Zelené fazolové lusky na smetaně

Hlavní jídla: Zelené fazolové lusky na smetaně

Nejdříve si zelené fazolky očistíme od tvrdých konců a uvaříme ve slané vodě. Vaříme je téměř doměkka (asi 8 minut…

Jednoduchá meruňková buchta

Dezerty: Jednoduchá meruňková buchta

Výhodou této buchty je, že nemusíme nic vážit, potřebné ingredience odměříme v jakémkoliv hrnku, důležité je pouze…

Řecký salát

Saláty: Řecký salát

Poměr ingrediencí v řeckém salátu je na každém, zda preferuje více sýra, pikantnější chuť s větším množstvím…