Aktuálně pro vás máme 1731 receptů
$clanek['popis_obrazku'] Hlavní jídla
Přečteno: 3588x

Vepřová panenka s anglickou slaninou

Ingredience
- +
  • vepřová panenka: 400 g
  • anglická slanina - plátky: 6 ks 
  • hořčice: 2 PL 
  • olej: 1 PL
  • sůl
  • pepř 

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Méně dietní, ale chutné

Vepřová panenka s anglickou slaninou - recept

Vepřová panenka s anglickou slaninou - recept

Vepřovou panenku osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso zprudka opečeme z obou stran, aby se zatáhlo. Necháme mírně vychladnout, potřeme hořčicí a zabalíme do plátků anglické slaniny. Utáhneme nití nebo propíchneme špízovou jehlicí, aby slanina na mase držela i během pečení. Vepřová panenka s anglickou slaninou se peče v rozpálené troubě na 180 °C přibližně 15 - 25 minut podle požadovaného propečení.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 11 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Vypalování do dřeva aneb jak…

    Děkuji za super článek! Jako Vášnivý pyrografista :) doporučuji dřevěné plátky - všechny skvěle obroušeny - c...

  • Přemejšlim, jak se…

    Paní Moniko, díky za reakci :-)... ano, venku je to nádherňajs... miluju jaro (protože nejsem alergik) a ještě...

  • Přemejšlim, jak se…

    svetlé body, tak tady jsou :<br> 1. začíná skoro jaro, takže více sluníčka a tepla venku<br> 2. více tepla venku, tedy...

Už víte, kam na dovolenou v ČR? Máme tip na dokonalé ubytování na Šumavě!

Ještě bych doporučila jedno ubytování, a to http://www.nadrybnikem.eu/. Je to chatová osada v Hnačovu. A je to...

Lékárna Dorea Neratovice nabízí široký sortiment léků i homeopatik

kvalitní personál vždy poradí,ráda k nim chodím velká spokojenost a díky personálu za ochotu Eliška

Doporučené recepty

Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou

Předkrmy a chuťovky: Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou

Smícháme olej s kořením a necháme chvíli odležet, aby olej natáhl chuť. Sůl není na grilovaný hermelín třeba,…

Domácí jahodová zmrzlina

Dezerty: Domácí jahodová zmrzlina

Jahody zbavené slupek rozmixujeme, přidáme ostatní ingredience a společně znovu promixujeme. Směs nalijeme do…

Valašská kyselica

Polévky: Valašská kyselica

Kysané zelí i s nálevem vlijeme do hrnce, přidáme vodu a vaříme až je zelí měkké. Přidáme celý černý pepř, nové…

Čočková pomazánka

Pomazánky: Čočková pomazánka

Čočku namočíme den předem do studené vody, propláchneme a necháme v cedníku okapat. Šalotku, česnek a petrželku…