

























Houbová pomazánka
Ingredience
- čerstvé houby: 100 g
- cibule: 1 ks
- žervé nebo Lučina: 3 PL
- zakysaná smetana: 2 PL
- hořčice: 1 KL
- máslo: 1 KL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Houby očistíme, nakrájíme na kousky a spolu s nadrobno nakrájenou cibulí podusíme na másle 15 minut. Zakysanou smetanu utřeme s lučinou, přidáme hořčici, sůl, pepř a vmícháme houby s cibulí. Houbová pomazánka se hodí na topinky i na čerstvé pečivo.
Houbová pomazánka vydrží v lednici asi 2 dny.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Tolstolobika naporcujeme, nasolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pečeme na rozpáleném másle na pánvi z obou stran. Po dobu pečení průběžně pokapáváme citronovou šťávou a natíráme rozpuštěným máslem, do…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
ahoj, pokud je to nahoda, tak mi to prijde zajimave hodne a napsal bych o tom nejakou kratkou osobni zpoved..a...
Krasny den prosim ohledne karmickeho vztahu o kterem jsem predvedcena ze existuje protoze jsem ho zazila, je...
ja jsem hadonos, nikdy jsem se necitila jako ulitly strelec, vzdycky me to tahlo k lecitelstvi (neplest si s a...
Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...
Když jsme řešili vytápění našeho starého domu, tepelné čerpadlo bylo jednou z možností . :) Nakonec jsme šli d...
Na domácí rybí salát použijeme některou z bílých ryb – sleď, cejn, kapr… Koupíme buď hotové filety nebo pokud máme…
Těstoviny uvaříme v osoléné vodě al dente (na skus) a propláchneme studenou vodou. Smícháme těstoviny, kousky…
Makrelu očistíme, zbavíme hlavy, ocasních ploutví a důkladně omyjeme. Do kůže makrely pak uděláme několik jemných…
Vepřový jazyk pořádně omyjeme, očistíme, dáme do hrnce s osolenou vodou vařit. Do vody přidáme kuličky pepře a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.