Aktuálně pro vás máme 1852 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Glazovaná mrkev na medu Přílohy
18. 03. 2016 Přečteno: 5073x

Glazovaná mrkev na medu

Ingredience
- +
  • mladá mrkev 
  • med 
  • máslo 
  • sůl 
  • mletý černý pepř 
  • petrželka

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu

Glazovaná mrkev na medu – recept

Mrkev očistíme a povaříme na prudkém ohni v osolené vodě asi 3 - 4 minuty. Poté uvařenou mrkev blanšírujeme. Dáme pod ledovou vodu zcela vychladnout. Na pánvi na másle mrkev osmahneme. Posolíme, popepříme a polijeme lžíci medu. Mrkev opékáme tak dlouho, až se zcela obalí v medu. Obracečkou mrkev opatrně pootočíme, aby se nám nepolámala. Smažíme na medu asi 1 - 2 minuty. Hotovou glazovanou mrkev ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme jako salát nebo příloha k různým druhům jídla.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 5 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Drobné úrazy k létu patří. Dva tipy, díky nimž se zahojí rychleji

Shodou okolností jsem použila Bionect (mam neco podobneho na vyletech mimo domov vzdycky) na dovolene v Bulhar...

Podpora erekce: 19 otázek, které kladete nejčastěji a odpovědi, díky kterým zlepšíte erekci, výdrž, milostný život a celkové zdraví

top přípravek na podporu erekce ....

Doporučené recepty

Cizrna na paprice

Přílohy: Cizrna na paprice

Cizrnu uvaříme dle návodu na obalu. V hrnci rozehřejeme olej, ve kterém necháme rozpustit polovinu másla, na něm…

Domácí rýžové mléko

Nápoje: Domácí rýžové mléko

Rýži namočíme do vody a necháme odstát minimálně 24 hodin. Poté přidáme cukr a vanilková semínka a rozmixujeme.…

Hruškový sorbet s vodkou

Dezerty: Hruškový sorbet s vodkou

Začněte tím, že si oloupete hrušky, zbavíte je jádřinců a dužinu nakrájíte na kousky. Dále si do malého hrnce…