Aktuálně pro vás máme 1869 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Dijonská marináda na vepřové maso Ostatní
20. 06. 2018 Přečteno: 3158x

Dijonská marináda na vepřové maso

Ingredience
- +
  • olej: 150 ml
  • hořčice dijonská: 4 PL
  • tymián
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta

Dijonská marináda na vepřové maso – recept

Hořčici smícháme s tymiánem, solí a pepřem. Pro ještě lepší chuť marinády můžeme použít krémovou a hrubozrnnou hořčici v poměru 3:1. Směs zalijeme olejem a promícháme. Množství oleje přizpůsobíme podle množství masa. Do nádoby nalijeme polovinu marinády, položíme na ni omyté a osušené maso, zalijeme druhou polovinou a marinujeme ideálně přes noc.

Marináda na vepřové maso z dijonské hořčice dá masu skvělou pikantní chuť.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

svestkova-marinada-na-veprove-maso.jpg Ostatní

Švestková marináda na vepřové maso

Množství oleje přizpůsobíme podle množství masa. Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme ho se solí, povidly a dezertním vínem. Směs zalijeme olejem a promícháme. Do nádoby nalijeme polovinu marinády, položíme…

bylinkova-marinada-na-veprove-maso.jpg Ostatní

Bylinková marináda na vepřové maso

Množství oleje přizpůsobíme podle množství masa. Bylinky smícháme s čerstvou citronovou šťávou, nadrobno nakrájeným česnekem, solí a pepřem, zalijeme olejem a promícháme. Marinádou potřeme omyté a osušené maso…

Tip na recept

Jeseter na víně

Jeseter na víně

Jesetera omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na lžíci másla orestujeme na plátky nakrájené žampiony, zalijeme vínem a trochou vody a pod poklicí dusíme 15 minut. Rybu z obou stran opečeme na másle. Omáčku…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Jak na domácí pečivo bez…

    Chleba se peče v uzavřené troubě. Mít troubu otevřenou a při pečení v ní držet ruku může jen opravdový pitomec...

  • Jak na domácí pečivo bez…

    Peču chleby už třetím rokem. 230°C až 250°C na začátku pečení je normálních (v troubě je i pára), po 15 minutá...

  • Macecha a otčím aneb Jak se…

    Dobrý den, taky jsem "macecha" - akorát moje "nevlastní dcera" je jen o jedenáct let mladší jak já... bohužel ...

Práce u počítače vestoje? Odhalte benefity standing office!

<a href="http://www.seznam.cz">lehátko</a> [url=http://www.seznam.cz]seznam[/url]
https://www.seznam.cz/ ...

Práce u počítače vestoje? Odhalte benefity standing office!

Stání je pro zdraví nejhorší možná "činnost". Odrovnáváte si páteř, klouby, narušujete krevní oběh, přetěžujet...

Doporučené recepty

Rukolové pesto

Ostatní: Rukolové pesto

Při vytváření pesta budeme potřebovat mixér, skvěle nám poslouží ponorný. Vložíme do něj rukolu, olej, limetkovou…

Okurková polévka

Polévky: Okurková polévka

Česnek propasírujeme a v misce rozetřeme se solí a špetkou pepře. Omyté okurky nakrájíme na nudličky. Vložíme je…