Čokoládový cheesecake

1 balení tmavých BEBE sušenek
100 g másla
500 g čokolády na vaření
250 g tučného tvarohu
180 g pomazánkového másla





Čokoládový cheesecake – postup přípravy

Bebe sušenky rozdrobíme, nebo válečkem rozdrtíme a přidáme k nim rozpuštěné máslo. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, na něj rovnoměrně rozprostřeme sušenkovou hmotu a dáme na třicet minut do chladničky ztuhnout.

Smícháme tvaroh, pomazánkové máslo, půlku šlehačky a půlku rozpuštěné čokolády a vše vypracujeme v hladké těsto. Čokoládový krém rozetřeme na sušenkový korpus a opět vložíme asi na hodinku do chladničky. Zbytek šlehačky vlijeme do menšího hrnce, přivedeme k varu a po té ihned vypneme. Vmícháme na kousky nalámaný zbytek čokolády, tak aby se spojila se smetanou. Téměř studenou polevu opatrně nalijeme na dort a vložíme na hodinu zpět do lednice.

Čokoládový cheesecake podáváme vychlazený a ozdobený ovocem.


Stáhnout v PDF

Přečteno: 4977x

array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Doporučujeme k tématu

Kakaové boby BIO RAW drcené nepražené…

Drcené kakaové boby -  kakao v jeho nejčistší podobě Kakaové boby jsou…

Cena: 83 Kč

Kakaové boby BIO RAW drcené nepražené…

Drcené kakaové boby -  kakao v jeho nejčistší podobě Kakaové boby jsou…

Cena: 146 Kč

Bio kakaové boby drcené, v kokosovém…

100% BIO, jemně pražené, drcené kakaové boby v kokosovém cukru Kakaové…

Cena: 119 Kč

Kakaové boby BIO RAW drcené nepražené…

100% BIO RAW nepražené drcené kakaové boby Kakaové kousky se získávají…

Cena: 126 Kč

BIO hořká čokoláda 75% s kokos. cukrem EG…

BIO hořká čokoláda slazená kokosovým cukrem. Popis:Jemná hořká čokoláda…

Cena: 61 Kč

BIO mléčná čokoláda 50% s kokos. cukrem…

BIO mléčná čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa, slazená cukrem z…

Cena: 61 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte