Zvěřina patří mezi nejzdravější druhy masa a ne každý kuchař ji umí udělat tak, aby byl pokrm opravdovou delikatesou. V restauraci Myslivna se na zvěřinová jídla specializují a návštěva bude nevšedním zážitkem, ať už se sem vydáte s partnerem, rodinou, přáteli nebo zde uspořádáte firemní večírek.
Speciality ze zvěřiny i jiných druhů masa
Kuchaři a šéfkuchaři z rozvadovské restaurace mají bohaté zkušenosti jak se zvěřinou, tak i hovězím a vepřovým masem. Výsledným pokrmům nechybí kreativita a jsou pojaty moderně se zachováním tradičních postupů typických pro českou kuchyni.
Na jídelním lístku najdete to nejkvalitnější maso doplněné o čerstvé sezónní suroviny, které si vychutnáte ve stylovém prostředí korespondujícím se zaměřením podniku. Přijďte ochutnat ten nejlepší zvěřinový guláš, kančí medailonky nebo zvěřinový steak, který jen tak někde neseženete. Nebo vsaďte na klasiku v podobě hovězí svíčkové na smetaně, vepřové pečeně se zelím či měkoučké kachny s křupavou kůrkou.
Restaurace je otevřena každý den od 10:30.
Máte nadpřirozené schopnosti?
Astrální cestování pro začátečníky
Rituál na přivolání zdraví
mohu tento rituál použít i v případě, že dotyčná nemocná není přítomna? Leží totiž v ...
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?