Zvěřina patří mezi nejzdravější druhy masa a ne každý kuchař ji umí udělat tak, aby byl pokrm opravdovou delikatesou. V restauraci Myslivna se na zvěřinová jídla specializují a návštěva bude nevšedním zážitkem, ať už se sem vydáte s partnerem, rodinou, přáteli nebo zde uspořádáte firemní večírek.
Speciality ze zvěřiny i jiných druhů masa
Kuchaři a šéfkuchaři z rozvadovské restaurace mají bohaté zkušenosti jak se zvěřinou, tak i hovězím a vepřovým masem. Výsledným pokrmům nechybí kreativita a jsou pojaty moderně se zachováním tradičních postupů typických pro českou kuchyni.
Na jídelním lístku najdete to nejkvalitnější maso doplněné o čerstvé sezónní suroviny, které si vychutnáte ve stylovém prostředí korespondujícím se zaměřením podniku. Přijďte ochutnat ten nejlepší zvěřinový guláš, kančí medailonky nebo zvěřinový steak, který jen tak někde neseženete. Nebo vsaďte na klasiku v podobě hovězí svíčkové na smetaně, vepřové pečeně se zelím či měkoučké kachny s křupavou kůrkou.
Restaurace je otevřena každý den od 10:30.
Nejlepší sirupy do kávy si vyrobíte sami doma a za pár korun
Entezopatie
Opice kapucín (Malpa kapucínská) je hravý a netradiční mazlíček
Krabičková dieta – zdravé stravování bez vaření a počítání kalorií
Tipy, jak ušetřit při nákupu kosmetiky a neslevit na kvalitě