Hledáte spolehlivého dodavatele drůbežího masa či jiných druhů mas a masných výrobků? Obraťte se na firmu Drůbež Jaš se sídlem v Lipníku nad Bečvou, která vznikla v roce 2006 na základě velkoobchodu s drůbežím masem. V současnosti najdete v nabídce také maso vepřové či hovězí, dále mražené ryby, kvalitní uzeniny i mražené polotovary připravované ve výrobně firmy. Zboží si můžete zakoupit jak prostřednictvím velkoobchodní sítě, tak maloobchodní sítě podnikových prodejen, které se nachází v Prostějově, Přerově či Olomouci.

Výroba polotovarů a vařených masných výrobků

Vzhledem k mnohaletým zkušenostem v oblasti řeznictví a prodeje masa se firma Drůbež Jaš rozhodla v roce 2014 otevřít v Hněvotíně u Olomouce vlastní masnou výrobnu. Zde připravuje polotovary a vařené masné výrobky vysoké kvality. Vařenou výrobu využívá zejména pro vlastní podnikové prodejny s cílem oslovit zákazníka netradiční kvalitou a bohatou chutí za přijatelnou velkoobchodní cenu. Masná výroba vychází z tradičních receptur při použití přírodního koření a dalších ingrediencí. Výrobna u Olomouce vyrábí masné výrobky v objemu do 500 kg týdně.

Gyros a kebab nejvyšší kvality

Firma Drubež Jaš se ve zmiňované výrobně v Hněvotíně zabývá výrobou kuřecího a krůtího gyrosu a kebabu. Gyros vyrábí podle tradiční arménské receptury, která je ověřená dlouholetým prodejem ve fastfoodech po celé republice. Doner kebab pak připravuje v několika provedeních, a to přímo na přání zákazníka. Veškeré produkty jsou i v tomto případě vyráběny jen z přírodních surovin, ingrediencí a koření. Výchozí surovina pochází z vlastního velkoskladu a je veterinárně prohlížena.

Jednotlivé kousky masa pro výrobu gyrosu a kebabu jsou ošetřeny tak, aby se zabránilo výskytu možných zbytků kostí a přebytečného tuku. Maso se nakládá na celých 24 hodin do koření a dalších ingrediencí, na druhý den se připravené tyče skládají do 5 až 40 kg homolí. V případě zájmu může být gyros či kebab šokově zmrazen při teplotě -40 °C, aby v něm zůstala stálá chuť a kvalita.