Využití pomerančů v kuchyni

Co může být více osvěžující než pokrmy připravené z pomerančů. Nejen, že takové pokrmy lahodí oku, jsou ale vždy svěží, lehké a hlavně chutné. Pomeranče nesmí chybět v ovocném salátu, můžeme jej přidat do polevy na dort, výborná je pomerančová zmrzlina, pomerančová čokoláda, marmeláda nebo ledová tříšť.

Kdo není na sladké, může pomeranče využít i jinak. Jsou výborné ke kuřecímu či vepřovému masu, ke kachně, nebo rybám. Pomeranče můžete opravdu použít na mnoho způsobů a všechny budou zaručeně výborné.

Rozbalit všechny příspěvky
Vložit příspěvek

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Další léčivé potraviny

Tip na recept

všechny recepty >

Vánoční pomerančová marmeláda

Pomeranče opláchneme v horké vodě a oloupáme. Pokrájenou dužinu hodíme do hrnce, zalejeme balsamicem, melasou a přivedeme k varu. Poté necháme probublávat asi 30 minut. Podle potřeby přidáváme vodu. Zázvor nakrájíme...

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte