Aktuálně pro vás máme 1852 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Ančovičky smažené Recepty

Ančovičky smažené

Omyté ančovičky důkladně osušíme papírovou utěrkou. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením na ryby. Obalíme v mouce a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Smažené ančovičky podáváme se zeleninovým salátem nebo s pečivem.

Pljeskavica Recepty

Pljeskavica

Hovězí a vepřové mleté maso osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a petrželku, olivový olej a necháme 15 minut odležet. Utvoříme placky, které buď smažíme na troše oleje, nebo opékáme na grilu z obou stran dozlatova.

Nakládaný hermelín Recepty

Nakládaný hermelín

Hermelíny podélně rozkrojíme, cibuli a česnek nakrájíme na plátky. Část cibule a česneku společně s mletou paprikou nebo jiným oblíbeným kořením vložíme mezi poloviny hermelínu. Do sklenice postupně vrstvíme hermelín, cibuli, česnek, kozí rohy, bobkový list a celý pepř. Po každém hermelínu zalijeme…

Cibulové kroužky Recepty

Cibulové kroužky

Cibule si očistíme a oloupeme, následně je nakrájíme na tenčí kolečka. Na hlubokém talíři si smícháme mouku, grilovací koření a sůl. V této směsi cibulové kroužky obalíme. Na jiný talíř si rozklepneme vajíčka a rozšleháme je. Obalené kroužky namočíme ve vajíčkách a nakonec ještě obalíme ve…

Doporučené recepty

Švestková buchta s drobenkou

Dezerty: Švestková buchta s drobenkou

Z cukru, mouky a másla si v míse zpracujeme drobenku. Asi hrnek hotové drobenky si odebereme stranou, ke zbytku…

Šašlik

Hlavní jídla: Šašlik

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citrónu a smícháme s prolisovaným česnekem,…

Tacos s mletým masem

Hlavní jídla: Tacos s mletým masem

Cibuli, česnek a chilli papričku nakrájíme nadrobno, papriky a rajčata na kostičky, sýr nastrouháme, vývar…

Slávky na víně

Předkrmy a chuťovky: Slávky na víně

Čerstvé slávky omyjeme a probereme. K přípravě se hodí pouze ty zavřené, ty otevřené proto ihned vyhodíme. Ve…