spektrumzdravi.cz

Aktuálně pro vás máme 1701 receptů

Zrušit filtr Pro tuto kombinaci nebyly nalezeny žádné recepty!

Tip na recept

všechny recepty >

Kmínový chléb z domácí pekárny

Do domácí pekárny nalijeme vodu, jablečný ocet a olivový olej. Přisypeme obě mouky, kmín, do jednoho rohu sůl, druhého droždí a třetího cukr. Tyto tři ingredience v rozích zahrneme moukou. Zvolíme základní program...

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Syrniki

    Pochopitelně je tím myšleno měkký tvaroh v alobalovém obalu (250 g) ;-) výraz "tvaroh ve staniolu" se používal dříve

  • Brokolicová polévka pro děti

    Polévka je super. Nejím vařenou zeleninu, dělala jsem pro svou 16m dceru, ale ta polévka tak voněla, že jsem ji polovinu snědla, dala jsem si…

  • Pečená kořenová zelenina

    Mám moc ráda opečenou kořenovou zeleninu, ale zelenina byla po 45 minutách měkká a rozhodně nebyla zlatavá.

Doporučené recepty

Ostatní:

Jogurtový dresing

Bazalku omyjeme a nasekáme na jemno. Pokud nemáme čerstvou, můžeme použít i sušenou. Chuť sice nebude tak výrazná, ale dresing bude pořád výborný. Rajčata oloupeme, rozkrojíme a zbavíme semínek. Musí nám zůstat pouze...

Hlavní jídla:

Smažený hermelín

Vejce rozšleháme s moukou, osolíme a opepříme. Hermelíny obalíme nejdříve v připraveném těstíčku a poté ve strouhance. Tento postup ještě jednou zopakujeme. Na pánvi rozehřejeme silnější vrstvu oleje a dozlatova v něm...

Předkrmy a chuťovky:

Domácí listové těsto

Na domácí listové těsto budeme potřebovat dvě těsta, které nakonec spojíme dohromady. Do poloviny mouky rozdrobíme máslo a prohněteme, potom si připravíme druhé těsto. Smícháme mouku, sůl, vajíčko a podle potřeby...

Předkrmy a chuťovky:

Rillettes [rijet] z vepřového masa

Sádlo nakrájíme na kostičky o velikosti asi 2x2 cm, bůček a krkovici na kostičky asi 3x3 cm. Ve velkém hrnci se silnějším dnem necháme pozvolna škvařit sádlo při nízké teplotě. Občas promícháme. Jakmile sádlo...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte