spektrumzdravi.cz

Aktuálně pro vás máme 1701 receptů

Předkrmy a chuťovky

recept

Domácí Hot Dog

Ingredience

Pro kolik lidí vaříte?

párek: {2} ks

rohlíky: {2} ks

hořčice: {1} KL 

kečup: {1} KL

nakládané okurky: {2} ks

cibule: {0.5} ks

zelí: {4} PL

sůl

olivový olej

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Léčivá potravina

Stupeň zdravosti:

Zlatá střední cesta

Domácí Hot Dog – recept

Zelí nakrájíme na tenké proužky, osolíme, promačkáme v ruce a necháme asi 30 minut odležet. Bude pak křehčí.

Rohlíky podélně nařízneme, aby se daly plnit, vnitřek pokapeme olivovým olejem a necháme krátce opéct na pánvi nebo grilu. Párky také ohřejeme na pánvi nebo grilu. Zatímco se párky ohřívají, nakrájíme na plátky okurky a cibuli. Vnitřek rohlíků pomažeme hořčicí a kečupem, poklademe cibulí a okurky, vložíme zelí a nakonec ohřáté párky. 

Domácí Hot Dog můžeme obměnit použitím různých hotových dressingů. 

Hodnocení receptu:

Hodnotilo 0 lidí

Rozbalit všechny příspěvky
Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Podobné recepty

Předkrmy a chuťovky

Párky v listovém těstě

Rozválené listové těsto potřeme hořčicí nebo kečupem podle chuti a nakrájíme na pruhy široké asi 2 cm. Každý párek omotáme listovým těstem tak, aby z něj vyčnívaly konce, těsto u spojů přitlačíme v...

Tip na recept

všechny recepty >

Houbová omáčka z čerstvých hub

Cibuli nakrájíme najemno, houby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme (na kousky nebo plátky podle libosti). V kastrolku rozpustíme máslo a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme houby, kmín, sůl a pepř a osmahneme je....

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Syrniki

    Pochopitelně je tím myšleno měkký tvaroh v alobalovém obalu (250 g) ;-) výraz "tvaroh ve staniolu" se používal dříve

  • Brokolicová polévka pro děti

    Polévka je super. Nejím vařenou zeleninu, dělala jsem pro svou 16m dceru, ale ta polévka tak voněla, že jsem ji polovinu snědla, dala jsem si…

  • Pečená kořenová zelenina

    Mám moc ráda opečenou kořenovou zeleninu, ale zelenina byla po 45 minutách měkká a rozhodně nebyla zlatavá.

Doporučené recepty

Polévky:

Žampionová polévka s brambory

Polovinu másla s trochou oleje necháme rozehřát v hrnci, zaprášíme moukou a uděláme světlou jíšku. Zalijeme horkým zeleninovým vývarem a důkladně rozmícháme. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, na proužky...

Ostatní:

Provensálské koření

Všechno koření jednoduše smícháme dohromady a používáme například pro dochucení dušené zeleniny, grilovaného masa, ryb, omáček na těstoviny a mnoha dalších pokrmů. Někdy se do provensálského koření přidává i...

Nápoje:

Domácí mrkvový džus

Oloupanou mrkev nakrájíme na kousky, dáme do hrnce s vodou, vaříme 30 minut a necháme vychladnout (necedíme). Mrkev i s vodou, cukr a citronovou šťávu rozmixujeme, podle chuti ještě můžeme zředit vodou. Necháme...

Polévky:

Thajská kari polévka s krevetami

Thajská kari polévka s krevetami - recept Podle návodu na obalu si uvaříme rýžové nudle, scedíme je a dáme stranou. V hrnci na oleji osmahneme lilek, na malé kousky nakrájený stroužek česneku a nadrobno nakrájený...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte