Aktuálně pro vás máme 1711 receptů
Gravlax (marinovaný losos) s hořčičnou omáčkou Předkrmy a chuťovky

Gravlax (marinovaný losos) s hořčičnou omáčkou

Čerstvého lososa bez kůže omyjeme, důkladně osušíme a podélně rozpůlíme. Na pracovní desku rozprostřeme větší kus potravinové folie (aby šel celý…

Sushi California rolls (kalifornské rolky) Předkrmy a chuťovky

Sushi California rolls (kalifornské rolky)

Sushi rýži uvaříme stejným způsobem, jako v receptu na Maki sushi a ochutíme ji rýžovým octem smíchaným s cukrem a solí. Podložku na sushi přikryjeme…

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

  • Myši v domě napáchají mnoho…

    Dobrý den, moc děkuji za vaše upozornění :-) a bystrost. <br> Došlo k přehlédnutí, tudíž myš domácí může vážit pou...

  • Myši v domě napáchají mnoho…

    Některé dospělé myši mohou vážit až třicet kilogramů a dorůstají téměř dvaceti centimetrů. ???????

  • Opice kapucín (Malpa…

    Hezký den, <br> děkujeme za komentář a uvedení přesného názvu, doplnili jsme ho do článku i titulku. Opice kapucín...

Lékárna Dorea Neratovice nabízí široký sortiment léků i homeopatik

kvalitní personál vždy poradí,ráda k nim chodím velká spokojenost a díky personálu za ochotu Eliška

Pracujete na počítači? Chraňte si zrak před modrým světlem

ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...

Doporučené recepty

Losos s bylinkovou krustou

Hlavní jídla: Losos s bylinkovou krustou

Toustový chléb, bylinky, česnek a citronovou kůru smícháme a rozmixujeme na jemno. Pokud chceme pokrm trochu…

Kokosky s marmeládou

Vánoční cukroví: Kokosky s marmeládou

Kokosky: Smícháme kokos, moučkový cukr, špetku soli, vejce, bílek a rybízovou marmeládu. Lžičkou namočenou ve…

Rychlý jogurtový koláč s jahodami

Dezerty: Rychlý jogurtový koláč s jahodami

Ve větší míse smícháme jogurt, podmáslí, cukr, vejce a olej. Mouku promícháme s jedlou sodou a postupně…

Bezlepkové palačinky

Dezerty: Bezlepkové palačinky

Pomocí metličky smícháme žloutky, mléko pokojové teploty, vanilkový cukr a špetku soli. Postupně přidáváme…