img

Dietní vajíčková pomazánka

Dietní vajíčková pomazánka - recept

Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na nudličky nebo kostičky, ředkvičky nakrájíme na nudličky, jarní cibulku nadrobno, česnek prolisujeme. Část žloutků, ředkviček a cibulky si můžeme nechat na ozdobu. Smícháme cottage, vajíčka, ředkvičky, cibulku, česnek, trochu soli a pepře. 

Dietní vajíčková pomazánka chutná nejlépe dobře vychlazená na čerstvém pečivu. 

Diskuse k článku

  • EP

    21:34 26. 1. 2021 +1
    Mně se na vajíčkové pomazánce líbí, jak je variabilní, přidat se do ní dá skoro cokoliv.

Blogeři

Přemejšlim, jak se nezcvoknout...

Řikám si, že ten náš novej psék byl nejen osud, ale i vobrovský požehnání. Jinak bych se totiž definitivně zcvokla a možná se ani nepřinutila jít ven. Pravidelný procházky po čtyřech až pěti hodinách mě vždycky přimějou přemejšlet a taky díky nim vyčistim mozek. Zjistila jsem, že mám asi syndrom zakuklení bo co. Lidi mě ňák serou, a ani nevim proč... jsem nemastná, neslaná, apatická, divná, na zabití...