Pudinková buchta

100 ml oleje
30 g hrubé mouky
200 g cukru krystalu
500 ml mléka
3 ks vanilkového pudinku
150 g cukru
2 kelímky zakysané smetany
1 ks prášku do pečiva
4 ks vejce
200 g polohrubé mouky
30 g hladké mouky
100 ml vody

Pudinková buchta – postup přípravy

Nejprve si uvaříme pudink. Do hrnce si dáme mléko, přidáme pudink a 3 lžíce cukru. Pudink uvaříme dle návodu a necháme vychladnout. Mezitím si smícháme smetanu se zbývajícím cukrem a přidáme do směsi 2 balíčky vanilkového cukru. Připravíme si plech = vyložíme ho pečícím papírem. Těsto umícháme ze zbylých surovin: z oleje, hrubé mouky, cukru krystalu, mléka, vanilkového cukru, prášku do pečiva, vajec, hladké mouky a vody. Připravené těsto vylijeme na plech a lžící na něj dáváme připravený pudink. Plech s těstem pak dáme péct do předehřáté trouby přibližně 20 – 30 minut.

Pudinková buchta je ještě lepší, když na ni po vychladnutí dáme zakysanou smetanu a podle chuti ozdobíme, například kakaem či skořicí.

Čtěte také:

Buchta s pudinkem

Stáhnout v PDF

Přečteno: 1756x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Doporučujeme k tématu

Vanilka mletá 20g DNM

Koření z Indonesie Vanilka je silně aromatické koření velmi příjemné vůně…

Cena: 157 Kč

Muškátový oříšek mletý 50g DNM

Koření z Indonésie Muškátový oříšek je koření výrazné nasládlé…

Cena: 76 Kč

TAPIOKA 500g DNM

Škrob z manioku ve formě kuliček Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku.…

Cena: 108 Kč

CHAPATI - mouka celozrnná jemná 1,5kg FUDCO

Jemná pšeničná mouka pro přípravu placek ČAPÁTÍ Tato vysoce kvalitní…

Cena: 142 Kč

CHAPATI - mouka celozrnná 1,5kg FUDCO

Hrubá pšeničná mouka pro přípravu placek ČAPÁTÍ Tato vysoce kvalitní…

Cena: 142 Kč

Cizrnová mouka 1kg FUDCO

Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické…

Cena: 100 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte