Hlavička

Ing. Josef Kamaryt: soukromý zemědělec, Telč

Ing. Josef Kamaryt je zkušený soukromý zemědělec, který působí především ve městě Telč a v okrese Vysočina. Zabývá se rostlinnou výrovou, prodejem zemědělské techniky a strojů, nabízí ale i agroslužby nebo výrobu tvarovaných paliv. Firma se specializuje na výrobu pelet z rostlin a biomasy, které jsou nevhodné pro další využití. Spolehnout se můžete na příjemné vystupování, kvalitní služby i výrobky. Veškeré informace naleznete na webových stránkách společnosti anebo si můžete do firmy přímo zavolat a zeptat se na cokoliv, co vás zajímá.

Soukromý zemědělec se zabývá kvalitní rostlinnou výrobou

Rostlinná výroba je zaměřena na produkci potravin, krmiv i surovin pro potravinářský, ale i farmaceutický průmysl a další odvětví. Společnost v Telči působí již přes 25 let a za tu dobu se rozrostla až na 1200 ha pozemků, na kterých dennodenně hospodaří. Všechny plodiny, které se na polích pěstují, se vyznačují vysokou kvalitou, jelikož se o ně zemědělci starají s láskou a péčí.

Kromě rostlinné výroby poskytuje soukromý zemědělec také další služby, mezi které patří:

  • agroslužby
  • autodoprava
  • prodej použitých pneu na zemědělské stroje
  • prodej stavebních i speciálních strojů

Pokud pro vlastní podnikání potřebujete nějaký stroj, firma nabízí celou řadu zemědělské techniky. Dokáže reagovat pružně na individuální požadavky klientů a splnit jejich přání.

Firma se specializuje na výrobu pelet z rostlin a biomasy

Společnost se také již dlouhá léta zaměřuje na výrobu pelet z biomasy nebo rostlin. Pelety jsou určeny pro všechny typy kamen i kotlů. Výhodou pelet je, že nevyžadují zvláštní péči při zacházení, dlouhodobě patří k nejlevnějším palivům, a navíc náklady na vytápění pro průměrnou domácnost drží stabilně pod cenami elektřiny i plynu. V poměru cena/výkon tak patří pelety k nejlepší nabídce na trhu. Pokud jste výrobci pelet a hledáte odbyt, firma je ochotná vaši produkci také odkoupit.

Tato firma je označena jako dobrý kontakt

V ČEM JSME DOBŘÍ

  • Kvalitní rostlinná výroba s dlouholetou tradicí
  • Výroba kvalitních a levných pelet z biomasy a rostlin
  • Široká nabídka zemědělské techniky pro vaše podnikání
  • Spolehlivá autodoprava

Mořské řasy jako superpotraviny: Podmořská zelenina – 6. díl

Mořské řasy obsahují obrovské množství blahodárných látek, které pomáhají našemu organismu docílit svěžesti a zdraví. Podmořská...

celý článek >>

Nejlepší jarní pesto do těstovin i na chléb. Vyzkoušejte kopřivové nebo avokádové pesto

Pesto je výtečná pochoutka původem ze severní Itálie. Název je odvozen z italského slova pestare, což je tlouci. Tradiční...

celý článek >>

Domácí ostružinový likér – nejlepší pití na dlouhé večery

Ostružinový likér je jedním z těch alkoholických nápojů, které sice nejsou omamné mírou alkoholu, ale při jejichž vychutnávání v zimě...

celý článek >>

Jak na sušení hub – v troubě, v sušičce, na slunci

Když rostou houby, je radost chodit do lesa a z nasbíraných úlovků vařit voňavé houbové pochoutky. Pokud jste se jich už dostatečně...

celý článek >>

Vyrobte si domácí sýr z tvarohu - i bez syřidla

Na přípravu domácího sýra obvykle potřebujeme použít syřidlo. Tentokrát si ale ukážeme recept na domácí sýr z tvarohu, k jehož přípravě...

celý článek >>

Domácí kefír pro zdravou střevní mikroflóru i zažívání. Vyrobte si ho snadno doma

Kefír je mléčný nápoj podobný jogurtu, jen je o něco kyselejší a lehce perlí na jazyku. Zatímco domácí příprava jogurtu je již...

celý článek >>

Připravte si doma hit našeho mládí: Vanilkový a čokoládový pribináček za 15 minut

Pribináček je takový malý český zázrak. Víte o tom, že pribináček se začal vyrábět po druhé světové válce proto, aby nasytil...

celý článek >>

Znáte kimchi? Korejskou pochoutku se štiplavou vůní musíte ochutnat!

S podzimem přichází doba, kdy je potřeba více chránit svou obranyschopnost, abychom se vyhnuli všem chřipkám a nachlazením. Můžete...

celý článek >>

Usušte si vitamíny na zimu! Připravte si domácí sušená rajčata po italsku

Baví vás středomořská lehká kuchyně? Chtěli byste umět vařit jako Italové? Pak budete potřebovat jednu věc - domácí sušená rajčata....

celý článek >>

Co s bohatou úrodou rybízu? Zachutná vám snadná rybízová šťáva, kterou připravíte za studena

K typické stálici českých zahrádek nepochybně patří rybíz. Jeho červené a černé kuličky dozrávají v červenci a srpnu, kdy se...

celý článek >>

Ořechovka neboli ořechovice patří do každé domácnosti. Čistí žaludek a má antibiotické účinky

Jednou z rostlin, které mají na lidské tělo blahodárný účinek, je ořešák, ze kterého se vyrábí lahodná ořechovka. Nejenže je...

celý článek >>

Černá zmrzlina boduje i letos! Máme pro vás návod, jak si ji vyrobit doma

Černá zmrzlina. Pro jednoho čiré bláznovství, pro druhého gastronomické nebe. Netradiční zmrzlina byla hitem roku 2017, kdy...

celý článek >>

Vyrobte si lahodný domácí řecký jogurt - snadno a rychle!

Pokud patříte mezi jogurto-milce, pak vaší pozornosti určitě neunikl řecký jogurt. Jak název napovídá, pochází z oblasti Balkánu a...

celý článek >>

Konec kupovaných taveňáků! Vyrobte si domácí tavený sýr z poctivého tvarohu

Jste milovníkem sýrů a rádi máte přehled o tom, co jíte? Čerstvý tavený sýr tak, jak vám bude chutnat, si můžete vyrobit doma....

celý článek >>

Domácí lučina lepší než z obchodu. Postačí vám 15 minut

Žervé nebo chcete-li lučina je jemný smetanový sýr, který se výborně hodí jak k podávání nasladko, tak naslano. Z této pochoutky se dají...

celý článek >>

Zapomeňte na kupované jogurty a vyrobte si domácí jogurt

Tento článek navazuje na náš mini seriál, ve kterém se věnujeme domácí výrobě mléčných výrobků. Zatím jsme takhle společně vyzkoušeli...

celý článek >>

Vyrobte si domácí mascarpone! Bude vám stačit smetana a citrón

Rádi si pochutnáváte na tiramisu? Nebo jste snad propadli dortovým krémům z mascarpone? Pak pro vás máme zajímavý návrh. Nekupujte už v...

celý článek >>

Dobrá obranyschopnost a pevné zdraví díky jídlu? Vyzkoušejte recepty z hlívy ústřičné

Hlíva ústřičná je zázračná houba, která nejen dobře chutná, ale má také celou řadu blahodárných účinků na lidské zdraví. Zejména...

celý článek >>

Domácí máslo jako hit posledních týdnů! Finančně se příliš nevyplatí, ale je chutnější než kupované

V posledních týdnech se cena čtvrtkilové kostky másla v obchodech vyšplhala až na 60 korun. Odborníci navíc varují, že před...

celý článek >>

Jak na nachlazení a chřipku? Vyzkoušejte tajnou zbraň našich prababiček - Cibuli a česnek

Sezóna chřipek a nachlazení je zase tady! S tím jak ubývá denní světlo a snižuje se venkovní teplota, naše tělo hůře reaguje na...

celý článek >>

Návod na pěstování hub na zahradě: Pochutnejte si na domácích žampionech nebo zdravé hlívě

Houbaření patří k oblíbeným aktivitám mnoha lidí. Zajít si na procházku do lesa, vyčistit si hlavu a k tomu nasbírat košík hub,...

celý článek >>

Máte velkou ovocnou úrodu? Vyrobte si domácí víno podle vašeho gusta

Když se na zahradě urodí hodně ovoce, je třeba vymyslet, jak jej zpracovat. Část sníte, zbytek uložíte na později, zavaříte či z ovoce...

celý článek >>

Vyzkoušejte nejlepší recepty na švestkový koláč 7x jinak

Švestkový koláč je nepochybně podzimní klasikou. Navíc se dá udělat na mnoho způsobů a švestky v září a říjnu koupíte na každém rohu....

celý článek >>

Recept na pečený čaj 5x jinak: Vyzkoušejte pečený čaj bez cukru nebo pečený čaj z jablek

Pečený čaj znaly už naše babičky. Pak se na něj pro slazené limonády a nejrůznější kombinace kupovaných ovocných čajů na chvíli...

celý článek >>

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte