František Janeček: řeznictví a uzenářství, Rousínov

Nedáte dopustit na kvalitní maso a uzeniny vyrobené podle poctivých tradičních receptur? Pak navštivte řeznictví a uzenářství Františka Janečka, které se nachází v Rousínově na adrese Sušilovo náměstí 57. Prodejna masa a uzenin je mezi místními moc dobře známá. Ti oceňují vedle prvotřídních chutných výrobků i vstřícný přístup a profesionální služby. Zkušený personál vám s výběrem rád poradí a předá informace týkající se složení jednotlivých výrobků. Do obchodu si přijďte i pro domácí zabijačkové speciality, které jsou v celém okolí vyhlášené.

Prodej masa vysoké kvality

Záleží vám na tom, z jakého masa připravujete pokrmy a odkud pochází? Navštivte řeznictví a uzenářství Františka Janečka a vyberte si z pestré nabídky vepřového, hovězího nebo kuřecích masa i dalších druhů mas. Firma klade důraz na vysokou kvalitu nabízených produktů, které odebírá od ověřených dodavatelů. V nabídce samozřejmě nechybí ani vepřové sádlo, vnitřnosti, kosti na polévku a další masný sortiment. Personál vám nabízené maso rád naporcuje a poradí s výběrem tak, aby bylo vhodné pro konkrétní druh tepelné úpravy.

Uzeniny připravené podle tradičních receptur

Obchod Františka Janečka navštivte i v případě, chcete-li si pochutnat na uzeninách, které nejsou plné chemikálií a zbytečných přísad. Uzeniny jsou vyráběné poctivě podle tradičních receptur a na jejich chuti je to skutečně znát. Přijďte si pro salámy, šunky, slaninu nebo třeba pro párky. Během letního období „grilovaček“ a posezení u táboráku pak oceníte nabídku kvalitních špekáčků a uzenin vhodných ke grilování, na kterých si pochutnáte vy i vaši známí.

Na zabijačkových specialitách si pochutnáte

Řeznictví a uzenářství v Rousínově je vyhlášené také pro domácí výrobu tradičních zabijačkových produktů a specialit. Zákazníci uznávají, že zabijačkové speciality chutnají skutečně jako by byly dovezené přímo z domácí zabijačky. Klobásy, tlačenky, jitrnice, jelítka, škvarky, to vše pořídíte od poctivého řezníka, kterým pan František Janeček rozhodně je.

Provozní doba :ÚT - PÁ: 7:30–16:30, SO : 7:30–10.

Baxant, spol. s r.o.: řeznictví pro malé i velké provozy

Štěpánská 540/7, 120 00 Praha
+420 603 898 252
Společnost BAXANT se zabývá bourárenskou činností. Poskytuje profesionální řeznické práce, kterých využívají masozávody, menší firmy i velké potravinářské řetězce. Řeznictví se sídlem v Praze 2 klade velký důraz na individuální přístup a řešení na míru. Ta jsou vhodná jak pro dlouhodobé zákazníky, tak pro ty, u kterých došlo k náhlému zvýšení poptávky, kterou nedokáží pokrýt vlastními silami.  Řeznictví s mnohaletou praxí Firma byla založena v roce 2001 panem Janem Baxantem. Již od samého počátku se společnost věnovala bourárenské činnosti. Díky spokojenosti klientů se firma rozrostla z původních 3 zaměstnanců na 90 pracovníků, kteří provádí kvalifikované řeznické práce v moderně vybavených prostorách v Praze 2. Více než 15 let zkušeností v řeznictví využívá firma jak při každodenním zpracování masa, tak při poskytování poradenských služeb a konzultací.  Kvalifikované řeznické práce BAXANT, spol. s r.o. zaměstnává řadu zkušených řezníků, kteří se stále pohybují v nejmodernějších masozávodech na zpracování masa. O kvalitě poskytovaných služeb svědčí i řada dlouhodobých kontraktů se širokým spektrem masozpracujících firem. Při využití služeb řeznictví zvýšíte výtěžnost a zbavíte se i starostí o vlastní zaměstnance. Personál je zdravotně způsobilý a proškolený v oblasti BOZP a hygieny.  Poradenská činnost Řeznictví se sídlem v Praze 2 má se zpracováním a bouráním masa velké úspěchy. Své zkušenosti a znalosti předá svým klientům v rámci poradenské činnosti. Firma nabízí poradenskou činnost v oblasti zpracování masa jatečních zvířat. Na základě svých zkušeností provede kompletní audit vaší bourárny a navrhne účinná opatření k zefektivnění výroby.

Řeznictví a uzenářství Piteľ Olšany

Olšany 70, 789 62 Olšany
+420 736 671 131
Rádi si pochutnáte na čerstvém masu a masných výrobcích či pochoutkách? Pokud kladete velký důraz na kvalitu a čerstvost, navštivte řeznictví a uzenářství Piteľ v Olšanech u Šumperka. Řeznictví vychází z mnohaleté rodinné tradice, na kterou navazuje. Zákazníkům vychází vstříc a reaguje na jejich aktuální požadavky. Kromě tradičního poctivého masného, uzenářského a pochoutkového sortimentu nabídne například předem marinované maso připravené rovnou ke grilování. Výroba a distribuce masa a uzenin Řeznictví v Olšanech nabízí svým zákazníkům co nejširší sortiment v oblasti masa, uzenin a pochoutek. Pokud se nespokojíte s masem z neznámých chovů bez bližších znalostí o způsobu zpracování, olšanský obchod si oblíbíte. Zabývá se výrobou a distribucí masa, přičemž zpracovává maso vepřové, hovězí i kuřecí. Maso je odborně naporcované, pokud si sami chcete vybrat konkrétní kousky masa, personál vám velmi rád vyjde vstříc. V řeznictví v Olšanech naleznete také pestrý výběr domácích uzenin. Nabídku tvoří klobásy, salámy, šunky, tlačenky, prejty, jitrnice, uzená masa či jiné domácí speciality. Obzvláště v letních měsících je velký zájem o předem namarinované maso, které ihned využijete ke grilování. Odpadnou vám tak starosti s vlastním marinováním a přípravou. Řeznictví vám vyjde vstříc i při zájmu o odběr většího množství masa na oslavy, rodinné i firemní akce a jiné události. V případě potřeby zajistí masna i rozvoz masa a uzenin. Poctivé řeznictví s mnohaletou tradicí Řeznictví a uzenářství Piteľ navazuje na mnohaletou rodinnou tradici se zpracováním masa a s řeznickým řemeslem obecně. Získalo si renomé nejen v Olšanech, ale i přilehlém okolí. Lidé si místo s kvalitními potravinami za příznivou cenu vždy najdou a olšanské řeznictví je toho důkazem. O kvalitě masných výrobků i masa se přijďte sami přesvědčit. Řeznictví v Olšanech – otevírací doba Pokud si budete chtít nakoupit čerstvé maso nebo uzeniny v řeznictví v Olšanech, prodejna je vám k dispozici vždy od úterý do soboty. Provoz masny je od úterý do pátku od 8:00 do 17:00 hodin, v soboty pak od 8:00 do 10:00. Maso si tak nakoupíte na sváteční nedělní tabuli klidně i v sobotu dopoledne.

Pekárna Ipema, s.r.o.: kvalitní pečivo s tradiční výrobou

Masná 130, 382 41 Kaplice
+420 380 312 650
Pečivo, které má nejen skvělou chuť, ale také kvalitu. To je základním mottem pekárny Ipema, s.r.o. Pro své ruční zpracování, domácí kvásek a přírodní suroviny bez chemie si dokonce vysloužila řadu ocenění. Pekárna používá výhradně české obiloviny a do pečiva nedává žádné umělé látky. Část z produktů je dokonce v Bio kvalitě. Právě původ surovin, tradiční postupy a ruční výroba dělají z této pekárny jedinečné místo, kde jde špičková kvalita ruku v ruce s důrazem na zdravé stravování. Pekárna s domácím kváskem Výborné pečivo začíná u kvalitních surovin. Ty pekárna Ipema vybírá obzvlášť pečlivě. Kvásek, který je pro výrobu kvasového pečiva nezbytný, si sama vyrábí z žitné mouky a vody. Čerstvost mouky zajišťuje pekárna tím, že si jí sama mele. Právě kvásek dává pečivu onu příjemnou vůni. Kvalita surovin zajišťuje pečivu delší čerstvost a řadí je mezi zdravou stravu. Pro výrobu toho nejlepšího pečiva je nutný i čas, některá těsta zde dozrávají až dva dny. Za výrobou pečiva tak stojí kus tvrdé práce. Na tradiční ruční výrobu se může podívat každý zájemce, pekárna sdílí i videa ze zákulisí. Speciální pečivo, výrobky cukrárny i Bio produkty Kromě žitného chleba jsou v nabídce speciality, jako je dýňový chleba, mrkvový chlebíček nebo ořechový bochník. Najdete zde také klasické pečivo, jako jsou bagety, housky a rohlíky. Zvláštností pekárny Ipema jsou zelňáky. Milovníci sladkého ocení širokou nabídku cukrárenských výrobků. Peče několik druhů dortů, kromě oblíbeného tiramisu i dort kubánský nebo stracciatela. Nabízí čajové pečivo, cukroví i sušenky. Důležité jsou i bio výrobky. Najdete zde hned čtyři druhy bio chleba a několik druhů bio baleného pečiva. Produkty si v pekárně koupíte od pondělí do pátku od šesti hodin ráno do pěti hodin večer. V sobotu pak od sedmi hodin ráno do jedenácti hodin dopoledne. Pečivo pekárna také distribuuje po Jihočeském kraji.  Kaplice: domov pekárny, co podporuje místní dodavatele Pekárna Ipema si zakládá na používání regionálních surovin a snaží se co nejvíce podporovat místní dodavatele. Odebírá suroviny také z místních ekologických farem. Na svém domově, Kaplicích, které se nachází v Jihočeském kraji, jí totiž záleží. Proto dává také důraz na postupy šetrné k životnímu prostředí. 

HEST Stanislava Kufnerová: výroba knedlíků, Jaroměř

Na Kameni 22, 551 01 Jaroměř
+420 490 520 557
Společnost HEST Stanislavy Kufnerové se specializuje na výrobu houskových a bramborových knedlíků. Dále vyrábí halušky, taštičky nebo sladké pokrmy. Firma sídlí v Jaroměři a zajišťuje maloobchodní i velkoobchodní prodej. Své výrobky dodává do mnoha měst v Královehradeckém kraji, například  do Náchoda, Dvora Králové nad Labem, Nového Města nad Metují, Červeného Kostelce a dalších měst. Výroba knedlíků Jaroměř Specializací firmy HEST je výroba knedlíků v Jaroměři. Připravuje klasické bramborové nebo houskové knedlíky, ale také špekové, vícezrnné či ovocné. Houskové knedlíky a další výrobky dodává do velkých stravovacích zařízení, ale prodává je i k přímé spotřebě. Knedlíky z Jaroměře se připravují podle ověřené receptury, vždy jsou čerstvé a z kvalitních surovin. Díky tomu si získaly oblibu mezi strávníky v celém Královehradeckém kraji. Zákazníci se ke knedlíkům z Jaroměře rádi vrací a doporučují je svým známým. Vyzkoušejte tradiční houskový knedlík i vy nebo ochutnejte jednu z mnoha místních specialit. Rolády, taštičky, halušky i šišky z mákem Houskové, bramborové, sladké i masové knedlíky jsou jen jedny z mnoha vyráběných produktů firmy HEST. Společnost se specializuje na přípravu jídel, které jsou určeny k následné bleskové tepelné úpravě. Výrobky jsou vždy čerstvé a poctivé, jejich příprava vám zabere jen chvilku. To ocení jak kuchaři v jídelnách, tak strávníci v domácnostech.  Ochutnejte halušky, bramborovou roládu se špenátem, bramborové taštičky nebo šišky s mákem. Firma vyrábí i vlastní speciality – Jaroměřský štrúdl s jablky, kuličky s posypem nebo Jaroměřské buchtičky.

Umělý odchov kachen: Jak inkubovat vejce a postarat se o mláďata

jak si může kachna do líhně nanést 15 vajec když se píše že starší 8 dnu jsou na nic

Černé fazole chrání srdce a rýsují štíhlou postavu. Chutnají božsky a jsou rychle připravené

Vážená paní Ellen,

děkujeme, že jste naší věrnou čtenářkou a zároveň jsme vděční za upozornění na chybu. V...

Krabičková dieta – zdravé stravování bez vaření a počítání kalorií

Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...

Tipy, jak ušetřit při nákupu kosmetiky a neslevit na kvalitě

Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/