Hlavička

Pohostinství a řeznictví U Mizerů, Dobříč (okr. Plzeň-sever)

Nedáte dopustit na tradiční českou kuchyni a poctivá výroba a zpracování potravin je pro vás na prvním místě? Pak byste měli navštívit restauraci a řeznictví U Mizerů v obci Dobříč (okres Plzeň-sever), která navazuje na rodinnou tradici místního pohostinství budovanou už od roku 1900. Pochutnáte si na pokrmech tradiční české kuchyně, při které jsou využívány uzeniny a speciality domácí výroby. Součástí provozu je řeznictví, kde si můžete maso a uzeniny také zakoupit. Najdete nás i na facebooku.

Restaurace U Mizerů láká na domácí produkty

Restaurace U Mizerů v obci Dobříš je oblíbená díky poctivě připraveným českým pokrmům i masovým specialitám, které pro návštěvníky pravidelně připravuje. Současnou firmu vede vnuk zakladatele se svou manželkou, kteří navázali na více než stoletou tradici pohostinství a řeznictví v obci. Pohostinství dbá na využití čerstvých surovin a uzenin domácí výroby. Má bezbariérový přístup a k dispozici má i posezení na terase.

Ideální místo pro pořádání svateb i oslav

Pokud hledáte vhodné místo pro pořádání svateb či oslav, které bude reprezentovat a kde si dobře pochutnáte, pohostinství U Mizerů je ideální volbou. Po domluvě se firma postará o zajištění rautů, hostin i firemních akcí a večírků. Hostinec vyniká kapacitou pro 40 osob, v případě zájmu o pořádání akce pro větší počet osob pro vás zajistí pronájem sálu s kapacitou 100 osob.

Vepřové hody i maso na rožnění

Nedílnou součástí provozu je i řeznictví, které nabízí čerstvé kvalitně zpracované maso i uzeniny a speciality. Mezi nejoblíbenější produkty patří například pečené koleno, tlačenka, jitrnice, kvalitní čerstvá šunka či poctivé domácí klobásy. Řeznictví pro vás připraví také speciality na objednávku, například řízky, obložené mísy či uzené kýty.

Pohostinství a řeznictví U Mizerů nabízí také naložené a marinované maso na gril a rožnění, a to včetně naložených selat na rožnění až do 60 kg. Každou středu od 17 hodin vás zve do pohostinství na čerstvé zabijačkové pochoutky včetně vyhlášeného pečeného kolena na zelenině. Produkty ze zabijačky si můžete také zakoupit a odnést domů.

Tato firma je označena jako dobrý kontakt

V ČEM JSME DOBŘÍ

  • Vyhlášené pohostinství se zaměřením na poctivou českou kuchyni
  • Bezbariérový přístup a venkovní terasa
  • Řeznictví nabízí kvalitní masné výrobky a uzeniny
  • Prodej selat na rožnění a masa na gril
  • Čerstvé zabijačkové speciality k dispozici každou středu

Mořské řasy jako superpotraviny: Nori pro milovníky sushi – 5. díl

Patří mezi mořské řasy a je hodně oblíbená. Nori je vlastně jedna z nejpopulárnějších řas vůbec. Nori je rozšířená po celém světě a...

celý článek >>

Mohou být piniové oříšky nebezpečné?

Piniové oříšky jsou neuvěřitelně chutná, zdravá bomba, která vykazuje mnoho výborných léčivých schopností. Proto by se sem tam měly objevit...

celý článek >>

Zdravá snídaně, která vás nastartuje

Připravujte si denně snídaně? Pak je tohle přesně návod pro vás. Nejste snídaňový typ? I pro vás máme návod, jak udělat z prvního jídla dne...

celý článek >>

Sůl nad zlato! Znáte druhy soli?

Sůl je nenahraditelná. To známe i z pohádek. Slaná chuť je jednou z pěti člověkem vnímaných základních chutí. Abychom jí docílili, potřebujeme...

celý článek >>

3x zimní marmeláda, která vás pořádně zahřeje

Marmeláda nemusí ležet ve spíži celou zimu. Lepší volbou je připravit si hned několik druhů marmelády – od každého jen několik málo...

celý článek >>

Jaký alkohol by neměl chybět na svátečním stole? Rozhodně punč a svařák

K Vánocům patří nejen cukroví, dobré jídlo, dárky a sváteční pohoda, ale také alkohol. Pokud to s ním nepřeháníme a dopřáváme si pár...

celý článek >>

Domácí hranolky si připravíte raz dva. Brambory ve formě hranolek mají dokonce více vitamínů

Hranolky patří dnes již neodmyslitelně na talíř k mnoha pokrmům. Nejsou ale výdobytkem až 21. století, nýbrž jejich historie...

celý článek >>

Vánoční perníková chaloupka? Máme návod, podle kterého se zaručeně povede

Vánoční perníková chaloupka nesmí na svátečním stole chybět! Je nejenom krásnou dekorací, ale také výtečně chutná. Perníková...

celý článek >>

Zdobené vánoční perníčky: S tímto návodem se vám zaručeně povedou

Máte rádi vánoční perníčky? Je nejvyšší čas se do nich pustit. Adventní čas je vždy plný vánočních příprav. Někdo provádí důkladný...

celý článek >>

Tofu naložené jako hermelín? Delikatesa vhodná i pro ty, kterým vadí mléko

Nakládané tofu je velká lahůdka. A pokud vám z nějakého důvodu mléčné výrobky vadí, nabízíme téměř identickou náhradu za nakládaný...

celý článek >>

Domácí kondenzované mléko pro vegany a alergiky na mléčné výrobky

Blíží se Vánoce a s nimi se objevují i myšlenky na to, jaké dobroty vytvoříme letos. Vězte, že je pořád co objevovat. Zatímco někdo se...

celý článek >>

Vinaři otvírají svatomartinské víno. Chutná skvěle a může vylepšit zdraví

I když se letos vinaři rozhodli porušit tradici a Svatomartinské víno vypustit na trh dříve, neubírá to nic na jeho kouzlu. Právě...

celý článek >>

Znáte kimchi? Korejskou pochoutku se štiplavou vůní musíte ochutnat!

S podzimem přichází doba, kdy je potřeba více chránit svou obranyschopnost, abychom se vyhnuli všem chřipkám a nachlazením. Můžete...

celý článek >>

Jak si připravit domácí směsi koření

Přemýšlíte, jak v kuchyni kořenit, aby mělo vaše jídlo dokonale vyváženou chuť? Nechte se inspirovat a místo nákupu klasických...

celý článek >>

Druhy sushi a jeho domácí příprava

Sushi je nejspíše nejznámějším a nejoblíbenějším japonským jídlem u nás. Dopřát si tuto pochoutku můžeme nejen v luxusních restauracích, ale...

celý článek >>

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte