Umeocet 300ml

Cena: 60  

Umeocet má slanokyselou chuť, ale spíše nám pokrm osolí než okyselí

Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.  

Obsah: 300ml

Země původu: Japonsko

Měrná jednotka: 100ml / 20,- Kč

Dodavatel/Výrobce: Sunfood


Kategorie: Dochucovadla, octy



Stáhnout v PDF
array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Související produkty

Sladký rýžový ocet 200ml

Sladký rýžový ocet vhodný k ochucení pokrmů Vyroben přírodní fermentací.…

Cena: 122 Kč

Ocet z jasmínové rýže 200ml

Rýžový ocet z jasmínové rýže je potřebné ochucovadlo k přípravě Sushi.…

Cena: 39 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte