Salát Coleslaw

1 hlávka bílého zelí
2 střední mrkve
1 cibule
4 řapíkaté celery
8 lžic majonézy
šťáva z 1 citrónu
sůl
moučkový cukr
pepř




Salát Coleslaw – postup přípravy

Zelí a mrkev nakrájíme na jemné nudličky, zelí nejdříve zbavíme tvrdého košťálu. Cibuli a celer nakrájíme nadrobno. V misce smícháme majonézu, citrónovou šťávu (místo citrónové šťávy můžeme použít vinný ocet), sůl, pepř a podle chuti moučkový cukr. Vše důkladně promícháme a dáme minimálně na 3 hodiny vychladit do ledničky.

Tip 1: Jako obměnu lze salát Coleslaw připravit z červeného zelí.

Tip 2: Do hotového salátu můžeme přimíchat hrst rozinek, které jsme předem namočili asi na 1 hodinu do vody.


Stáhnout v PDF

Přečteno: 2389x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Doporučujeme k tématu

VEGA BEZ SOLI a glutamanu 100g DNM

Sušená zelenina s kurkumou Kořenící přípravek VEGA je zdravou variantou…

Cena: 58 Kč

Mléčná čokoláda BIO na vaření VIVANI…

BIO mléčná čokoláda je vhodná k přípravě kvalitní polevy na zdobení dortů…

Cena: 94 Kč

Kitchen King Masala 50g DNM

Směs koření na zeleninu Směs koření Kitchen King Masala je určena…

Cena: 52 Kč

Tzatziky 50g DNM

Tzatziky jsou tradiční řecký předkrm. Lze je použít i jako omáčku nebo…

Cena: 43 Kč

Koření řecký salát 20g DNM

Směs bylin, navržená speciálně pro přípravu řeckého salátu z čerstvých…

Cena: 25 Kč

Rozmarýn celý 20g DNM

Rozmarýn je silně aromatické koření svěží vůně a chuti, výborné v…

Cena: 31 Kč