Rizoto Peperone 240g LeGracie

Cena: 49  
array(0) { }

Firma/Výrobce: LeGracie

Rizoto se dvěma druhy paprik

S rizotem Peperone jsme mysleli hlavně na chlapy. Tohle rizoto si totiž na nic nehraje a jeho upřímné chuti podlehne opravdu každý a to nejen chlap. A protože někdo rád blondýny a jiný zase brunety, tak jsme do rizota namíchali červenou i zelenou papriku a to pěkně fifty-fifty.

PS: Ale pozor, rizoto nepálí, takže ho můžete uvařit celé rodině.

  • Doba varu: 20 minut
  • 3 porce
  • Bez palmového tuku
  • Bez lepku
  • Hmotnost 240 g

Tip:

Když si budete chtít užít víkendový oběd tak věřte, že Peperone si skvěle sedne s jakýmkoliv červeným masem. Skvostná vůně plátku krkovičky z grilu a Peperone nechá chladnými jen zapřisáhlé vegetariány.

Rizoto Peperone je výborné samostatné hlavní jídlo. Zároveň ho můžete servírovat jako přílohu ke všem druhům ryb a plodům moře, jeho chuť výborně vynikne i s hovězím nebo vepřovým masem. Pokud chcete vyzkoušet rizoto jinak než s parmezánem, doporučujeme sýr Pecorino, který v kombinaci s paprikami vytvoří jedinečnou chuť celého jídla.

Komu bude chutnat:

Všem, kteří rádi mají rádi výrazné chutě a všem paprikomilům.

Složení:

Rýže kulatozrnná 70%, rýžové vločky 10%, sušená paprika zelená 5%, sušená paprika červená 5%, kukuřičné

vločky, sušená cibule, sušená petržel nať.

Výživové údaje na 100g suché směsi

Energie: 1502kJ/358kcal

Tuky: 2,7g

z toho nas. mastné kyseliny: 0,3g

Sacharidy: 75g

z toho cukry: 3,3g

Vláknina: 8,0g

Bílkoviny: 8,5g

Sůl: 0,03g

Sůl je v potravině přítomna výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Návod k přípravě:

Obsah sáčku orestujte krátce na mírném plameni v hrnci na olivovém oleji. Zalijte 500ml vody a za častého míchání vařte 10 minut. Poté dolijte ješte 200ml vody a vařte za častého míchání dalších 10 minut. Na závěr osolte, prokapejte olivovým olejem extra virgin a promíchejte. Posypejte nastrouhaným

parmezánem a ihned podávejte.


Kategorie: Luštěniny, obiloviny, rýže, Bezlepkové potraviny




Stáhnout v PDF
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.