spektrumzdravi.cz

Aktuálně pro vás máme 1467 receptů

Pomazánky

recept

Pomazánka z uzeného masa

Ingredience

Pro kolik lidí vaříte?

prorostlejší uzené maso: {100} g

cibule: {0.25} ks

dijonská hořčice: {0.5} KL

máslo: {1} PL

čerstvý křen: {0.5} KL

sůl

pepř

sladká paprika

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:

Méně dietní, ale chutné

Pomazánka z uzeného masa - recept

Uzené maso nakrájíme na menší kousky a 2x umeleme. Přidáme hořčici, najemno nastrouhaný křen a cibuli, změklé máslo a důkladně promícháme. Podle chuti opepříme, osolíme jen jemně (uzené maso je ale slané dost) a přidáme špetku papriky. 

Pomazánka z uzeného masa se podává vychlazená na čerstvém pečivu nebo topince. 

Hodnocení receptu:

Hodnotilo 1 lidí

Přečteno: 1373x

Rozbalit všechny příspěvky
Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Podobné recepty

Pomazánky

Masová pomazánka na topinky

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Pečené vepřové maso umeleme v mlýnku, smícháme s nastrouhaným vejcem, okurkou a cibulí, majoránkou a hořčicí. Podle chuti osolíme a opepříme. Masová...

Tip na recept

všechny recepty >

Čočková polévka s uzeným masem

Čočku předem namočíme (2 - 3 hodiny). Uzené maso dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Cibuli, mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli necháme zesklovatět na oleji, přidáme mrkev, petržel a...

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Doporučené recepty

Pomazánky:

Jednoduchá kaviárová pomazánka

Smetanu ušleháme dotuha a vmícháme červený kaviár. Dle potřeby osolíme a opepříme, můžeme přidat i oblíbené bylinky. Kaviárová pomazánka je výborná s pečivem, které potřeme trochou olivového oleje a opečeme na pánvi dokřupava. 

Pomazánky:

Pomazánka s kapary

V misce smícháme smetanový sýr se změklým máslem, osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a utřeme dohladka. Cibuli, papriku a kapary nakrájíme najemno a přidáme nastrouhaný sýr. Vše důkladně promícháme a podáváme na čerstvém pečivu. 

Pomazánky:

Pomazánka z uzené makrely

Makrelu zbavíme páteře a všech kostí, poté ji rozdrobíme na menší kousky. Jarní cibulku pokrájíme na drobná kolečka a přidáme k makrele. Vejce nastrouháme na hrubém struhadle nebo nasekáme na drobné kousky a připojíme...

Pomazánky:

Pomazánka z tresčích jater

Tvaroh, tresčí játra a změklé máslo vyšleháme. Sterilované okurky nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme, cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a společně s okurkami přidáme k tvarohové směsi. V případě, že je...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte