Aktuálně pro vás máme 1891 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Houbový kuba Ostatní
18. 09. 2017 Přečteno: 3242x

Houbový kuba

Ingredience
- +
  • kroupy: 200 g
  • sušené houby - hrst: 2 ks
  • cibule: 1 ks
  • sádlo: 50 g
  • česnek - stroužky: 2 ks
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta

class="western">Houbový kuba - recept

Kroupy propláchneme a přes noc namočíme. Sušené houby namočíme na 20 minut, scedíme a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Kroupy uvaříme ve slané vodě doměkka (asi 20 minut). Cibulku nakrájíme nadrobno a opečeme dozlatova na sádle. Přidáme česnek a houby, dochutíme solí a majoránkou.

Pekáček vymažeme sádlem a vložíme do něj jak kroupy, cibuli s prolisovaným česnekem a houbami, promícháme a dáme péct. Houbový kuba se peče asi 20 minut na 200 °C.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 2 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Krabičková dieta – zdravé stravování bez vaření a počítání kalorií

Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...

Tipy, jak ušetřit při nákupu kosmetiky a neslevit na kvalitě

Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/

Doporučené recepty

Plněné hovězí závitky

Hlavní jídla: Plněné hovězí závitky

Hovězí plátky naklepeme na tenko a z obou stran osolíme a opepříme. Na pánvi necháme v troše oleje rozpustit máslo…

Domácí pivní sýr

Pomazánky: Domácí pivní sýr

V míse rozmícháme tvaroh se solí, kmínem, pepřem a zalijeme pivem. Při teplotě 18 °C necháme zrát 3 - 5 dní. Sýr…

Karbanátky z hlívy ústřičné

Hlavní jídla: Karbanátky z hlívy ústřičné

Hlívu očistíme a nakrájíme na co nejmenší kousky. Rozpálíme olej, hlívu podusíme a necháme vychladnout. Poté hlívu…