Pýchavka

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Dobrý den,
slyšela jsem, že se pýchavka namáčí v mléce. Nemá s tím někdo zkušenost proč se to dělá a jak se s houbou dále pracuje?
Díky za všechny názory, zkušenosti i nápady. Hanča

Ahoj Hanko, do mléka obecně houby namáčí někdo proto, že tak prý méně nasají tuk. Jenže to není tak dobré a navíc kvalitní tuk je oproti zastaralým názorům naopak vítaný a zdravý. Doporučuji připravit pýchavky na vepřovém sádle, mňam. :-) Mám… celý příspěvek

 


 


Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte