Přírodní cukr třtinový NATURALA, BIO 400g

EU_Organic_Logo
Cena: 45  

Přírodní třtinový cukr obsahuje zbytkovou melasu, která mu dodává příjemnou lehce karamelovou chuť a vůni. Hodí se do desertů, ovocných salátů, jogurtů, koktejlů (např. Mojito), k oslazení kávy i čaje. Díky jemným krystalkům je Naturala velmi vhodná na pečení.

HMOTNOST: 400 g

ZEMĚ PŮVODU: Brazílie

POUŽITÍ: Je ideální náhražkou bílého cukru, a to hlavně tehdy, nechceme-li příliš ovlivnit barvu pokrmu - například u vánočního cukroví, kokosek, bílkových pěn, šlehačky atd.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energie 1692 kJ / 396 kcal
Tuky < 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 99,5 g
z toho cukry 99,5 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny < 0,1 g
Sůl 0,03 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bio přírodní třtinový cukr. Skladujte v chladu a suchu.

CZ-BIO-001

Zemědělská produkce mimo EU

Dodavatel/Výrobce: BioNebio


Kategorie: Sladidla, cukry, sirupy, medy



Stáhnout v PDF
array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Související produkty

Kokosový cukr BIO 500g WB

100% přírodní kokosový cukr vyrobený z nektaru vybraných květů palem Cocos…

Cena: 99 Kč

Vanilkový cukr s bourbonskou vanilkou BIO 8g

Vanilkový cukr lze použít do krémů, pudinků, koláčů, čokolády a zmrzliny…

Cena: 9 Kč

Kokosový cukr Maya Gold BIO 350g

Přírodní kokosový cukr patří mezi lahodná sladidla, která nahrazují…

Cena: 129 Kč

Javorový sirup 100% BIO Grade A 250ml

BIO javorový sirup je přírodní sladidlo na bázi sacharózy. Popis: Čistý…

Cena: 146 Kč

Palmový cukr Arenga BIO 500g

Přírodní sladidlo v BIO kvalitě, sypaný cukr Tento cukr s jemně karamelovou…

Cena: 138 Kč

Javorový sirup BIO 100% Grade C 250ml

Čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru…

Cena: 149 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte