Pohankovo - rýžová kaše 200g Wolfberry

Cena: 33  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Wolfberry

Instantní neochucená pohankovo-rýžová kaše

Lehce stravitelná, rychle a snadno připravená, vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin.

Neochucená jemná a lehká instantní pohankovo-rýžová kaše je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle vlastní fantazie. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin.

Pohankovo-rýžová kaše je nejen lehce stravitelná, ale nepůsobí plynatost, takže je vhodná pro výživu dětí, starších osob a pro lidi se žaludeční, žlučníkovou, nebo pooperační dietou.

Obsažená rýže navíc pomáhá udržovat krevní cukr, neobsahuje cholesterol a lepek (gluten), proto je vhodnou potravou pro lidi se zvýšeným cholesterolem a cukrem v krvi a osoby trpící celiakií.

Pohanka je hlavně cenná pro vysoký obsah rutinu, který má schopnost zpevňovat zeslabené cévní stěny, upravuje krevní tlak a má příznivý vliv na křečové žíly. Podporuje tak normální činnost kardiovaskulárního systému.

Kromě rutinu obsahuje pohanka i vzácný cholin, nebo lehce stravitelné bílkoviny s poměrně vysokým obsahem lysinu, tryptofanu, argininu a kyseliny aspartové, díky čemuž je ideální nejen pro bezlepkovou dietu, ale i pro diabetiky.

Rýže se používá k léčení zažívacích obtíží – od poruch trávení až po zánětlivé onemocnění tlustého střeva. Pomáhá také upravovat průjmy a zácpy. Tyto její vlastnosti jsou dané tím, že je rýže bohatá na slizotvorné substance, které mají obrovský význam při léčbě zažívacích a střevních potížích.

Příprava: Potřebné množství instantní kaše zalijte teplou vodou nebo mlékem a podle potřeby dochuťte.

Nutriční hodnoty ve 100g: Energie: 1443 kJ; Bílkoviny: 9.3 g; Sacharidy: 73.9 g; Tuky: 1.5 g; Vláknina: 2.0 g;Minerální látky: 2.0 g.

Země původu: Česká republika
Obsah balení: 200 g


Kategorie: Cereálie, müsli, kaše

celiakie


celiakie



Stáhnout v PDF
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.