Pohanková krupice 400g

Cena: 34  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Šmajstrla

Je vhodná k přípravě kaší, zavářek do polévek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků.

Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná  mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná.

Pohanková krupice a využití v kuchyni: Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.

Hmotnost: 400 g

Země původu: Česká republika


Kategorie: Luštěniny, obiloviny, rýže, Bezlepkové potraviny

celiakie


celiakie



Stáhnout v PDF

Přečteno: 110x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.