Pekelně dobrý pomocník proti zánětu – pečený čaj s brusinkami

Proti nepříjemnému podzimnímu zánětu může pomoci třeba pečený čaj s brusinkami. Věděli jste, že se dá z pečeného čaje dokonce i vařit?Blížící se zima přináší zejména ženám hory starostí. Máte doma nachlazené děti a nerudného muže? Prochladla jste, a odnesly to močové cesty? Pečený čaj Brusinka se skořicí je lahodně sladký, takže nad ním děti neohrnou nos. Koncentrát s kousky ovoce po zalití horkou vodou provoní váš domov, a přinese harmonii a pohodu do sebechmurnějšího dne.

Díky vysokému obsahu brusinek, jejichž blahodárný vliv na močové cesty je lékařsky prokázaný, pomáhá pečený čaj přinést úlevu při zánětu či prochlazení.

Přírodní receptura pečeného čaje nadchne plností chutí

Hustá směs ovoce kromě brusinek a skořice nabízí také ovocnou symfonii, v níž zaznívá jablko, jahoda a malina. Pečený čaj se sladí fruktózou. Tato přírodní receptura bez umělých konzervačních látek, barviv a aromat přináší tělu vitalitu, ale také radost z chuti. Větší balení pečeného čaje je za příznivou cenu. Pečený čaj s brusinkou si tak může vychutnat celá rodina. A někdo i víckrát! Rodinné balení vystačí na deset porcí, takže hádky o lahodný mok jsou zažehnány.

Vařit z pečeného čaje není jako vařit z vody

Příprava horkého čaje je jednoduchá – stačí vzít ovoce a šťávu koncentrátu a přelít horkou vodou. S pečeným čajem se však dá v kuchyni vykouzlit mnohem více. Zalitý vychlazenou perlivou vodou přinese ovocné osvěžení i v létě. Po celý rok může pečený čaj Brusinka se skořicí rozeznít ovocnou chuť dortů, koláčů, pudingů, polev či zmrzliny.

 


Stáhnout v PDF

Přečteno: 2206x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.