Pečený čaj BRUSINKA se skořicí 55 ml

Cena: 25  
array(0) { }

Nápojový koncentrát s kousky ovoce pro přípravu ovocného čaje, 1 porce

Jde o přírodní recepturu jak složením tak přípravou, obsahující přírodní kultury, bez chemických konzervačních látek, umělých barviv a aromat (sterilizované), slazeno cukrem

Kvůli své vysoké koncentraci brusinek je to jedna z našich nejprodávanějších příchutí. Velké brusinky doplněné o jablko, jahodu a malinu s nádechem skořice za tím, dělají z příchutě pečený čaj - Brusinka se skořicí vynikajícího společníka pro dlouhé zimní večery. I když naše produkty vyrábíme proto, aby Vám chutnali, speciálně tato příchuť se kvůli vysoké koncentraci brusinek stala u žen výborným doplňkem při léčbě problémů s močovými cestami.

Ovoce v pečeném čaji lehce karamelizuje a výsledkem je jeho vynikající lahodná ovocná chuť. Na tomto nápoji si nejen skvěle pochutnáte, ale je i dobrým pomocníkem v boji s neduhy a chorobami. Je to díky různým léčivým schopnostem vybraných druhů ovoce. Prospívá tělu hlavně tím, že ho nezatěžuje žádnými konzervanty ani umělými barvivy.

Složení: voda, cukr, brusinka, min. 35% ovocného podílu, jablko, jahoda, malina, skořice

Skladování: Při skladovaní chránit před přímým slunečním zářením.

Příprava: Před upotřebením obsah protřepte. Do hrnku 0,25 litru nalijeme celé balení koncentrátu. Hrnek zalijeme horkou vodou a necháme vyluhovat cca 2 minuty. Potom si už jen vychutnáme unikátní chuť čaje plného skutečného ovoce. Dáváte-li přednost studenému nápoji, stačí převařenou vodu s pečeným čajem dát do lednice a nechat vychladnout. Další způsob podávání je zalít koncentrát vychlazenou perlivou vodou a tím získáme skutečnou ovocnou šťávu. Pro svoji variabilitu je možné koncentrát použít do různých pokrmů, kde je potřeba zvýraznit chuť ovocem a kořením, jako jsou například pudinky, rolády, dorty a polevy

Obsah: 55 ml


Kategorie: Pečené čaje, ČAJE




Stáhnout v PDF

Přečteno: 114x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.