Ovesné vločky

50 g ořechů
1 jablko
90 ml medu
50 g rozinek
70 g ovesných vloček
120 ml mléka
skořice




Ovesné vločky – postup přípravy

Vločky si namočíme do mléka přibližně na 2 hodiny. Mezitím co se vločky budou máčet, zbavíme jablka jádřinců a nakrájíme je, ořechy nasekáme nadrobno. Po uplynutí dvou hodin vločky povaříme s medem a ke konci vaření přidáme nakrájená jablka, rozinky a nasekané ořechy. Ještě chvíli vaříme. Ovesné vločky podáváme posypané skořicí, třeba s hrnkem lahodného kakaa.

 


Stáhnout v PDF

Přečteno: 1762x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Dobrý den, a můžete napsat, co konkrétně může napáchat? Já třeba žádného čínského doktora neznám, takže se nemůžu zeptat jeho. A platí to třeba i pro medové perníčky atd.?