Ovesné vločky

50 g ořechů
1 jablko
90 ml medu
50 g rozinek
70 g ovesných vloček
120 ml mléka
skořice




Ovesné vločky – postup přípravy

Vločky si namočíme do mléka přibližně na 2 hodiny. Mezitím co se vločky budou máčet, zbavíme jablka jádřinců a nakrájíme je, ořechy nasekáme nadrobno. Po uplynutí dvou hodin vločky povaříme s medem a ke konci vaření přidáme nakrájená jablka, rozinky a nasekané ořechy. Ještě chvíli vaříme. Ovesné vločky podáváme posypané skořicí, třeba s hrnkem lahodného kakaa.


Stáhnout v PDF

Přečteno: 1901x

array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Dobrý den, a můžete napsat, co konkrétně může napáchat? Já třeba žádného čínského doktora neznám, takže se nemůžu zeptat jeho. A platí to třeba i pro medové perníčky atd.?


Doporučujeme k tématu

Hmoždíř mramor

Mramorový hmoždíř v lososové barvě

Cena: 230 Kč

Mléčná čokoláda BIO na vaření VIVANI…

BIO mléčná čokoláda je vhodná k přípravě kvalitní polevy na zdobení dortů…

Cena: 94 Kč

Kus Štrúdlu 230g LeGracie

Sladký kuskus na způsob jablečného štrúdlu Sladký kuskus si zamilujete k…

Cena: 49 Kč

Hmoždíř kovový nerez

menší nerezový hmoždíř na drcení koření a bylinek Hmoždíře se…

Cena: 393 Kč

Lískooříškový sen BIO 150g

Sladký krémový dezert, jehož základem je pasta vyrobená z oříšků. Vyrobeno…

Cena: 109 Kč

Kayenský pepř mletý 50g DNM

Směs mletých chilli papriček Složení: chilli papričky mleté Kayenský pepř…

Cena: 30 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte