Mango a využití v kuchyni

Toto exotické ovoce se hojně využívá v asijské kuchyni do omáček a čalamád k masu. Oblíbenou variantou může být kombinace manga s čerstvými brusinkami. Mango svou nasládlou chutí vytvoří ideální doplnění ke kyselým pokrmům z kuřecího masa a ryb. Letní exotické jídlo s mangem můžete také okořenit čerstvým či sušeným zázvorem. Tradiční variantou použití v kuchyni jsou dezerty, ovocné saláty nebo mangová zmrzlina. V období, ve kterém nejsou plody manga v obchodech k dostání, může představovat alternativu sušené mango s cukrem nebo bez něj, které mohou tělu dodat okamžitou energii.

Rozbalit všechny příspěvky
Vložit příspěvek

Diskuze k léčivé potravině: 1 příspěvek

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Jaká jídla děláte z manga?

Další léčivé potraviny

Tip na recept

všechny recepty >

Mangové čatní

Smícháme cukr s octem a přivedeme k varu. Mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Poté nakrájíme mango na malé kousky a přidáme do hrnce. Následně přidáme všechny další ingredience a za stálého míchání vaříme do...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte