Kokosový panenský olej BIO RAW 400ml Wolfberry

EU_Organic_LogoEU raw
Cena: 230  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Wolfberry

Panenský kokosový olej lisovaný za studena, bez konzervantů, BIO kvalita

Panenský kokosový olej BIO 400 ml Wolfberry. Nejvyšší možná kvalita prvního lisovaní za studena z kontrolovaného ekologického zemědělství Filipín.

Panenský kokosový olej se připravuje z kokosu, plodu rostliny kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera). Má neobyčejné vlastnosti, za které vděčí především obzvláště šetrnému způsobu zpracování a způsobu pěstování kokosových palem v oblasti Pacifiku na ostrovech Filipín.

Olej je lisovaný za studena, neparfémovaný, nedehydrovaný, neobsahuje cholesterol. Hodí se na vaření - smažení i pečení. Je lehce stravitelný, bohatý na mastné kyseliny, hydratuje a zjemňuje suchou pokožku a vytváří na ní ochrannou vrstvu, zklidňuje jemnou a citlivou pokožku, používá se na ošetření suchých a poškozených vlasů, kterým dodává lesk a novou vitalitu, je vhodný jako masážní olej. 

Bod tání se pohybuje mezi 23 - 26°C. Kokosový olej je v tuhém skupenství v okamžiku kdy okolní teplota dosáhne cca 23°C, začne být tekutý. Po schladnutí opět tuhne.

Země původu: Filipíny

Obsah balení: 400 ml

100% kokosový olej se pro své unikátní vlastnosti řadí mezi oleje s velmi širokým spektrem vnitřního i vnějšího využití. Je vhodný na vaření i ke kosmetickým účelům a masážím. Pro své výjimečné schopnosti je vyhledávanou alternativou běžně užívaných pokrmových tuků. Lze jej používat na vaření i pečení sladkých i slaných pokrmů. Je výtečný do sladkého pečiva i koláčů. Stejně tak je vhodný k masážím i péči o pleť, na kožní problémy – vyrážky, popáleniny, otoky, vřídky, ekzémy a plísňové infekce. Je protizánětlivý, má antiseptické účinky. Kokosový olej je sladký, lehký, mazlavý, ochlazující a lehce tuhnoucí.

Výhody kokosového oleje jako potraviny:

  • má lahodnou chuť i vůni
  • je velmi snadno stravitelný
  • neobsahuje cholesterol
  • neusazuje se v těle
  • obsahuje mnoho minerálů, proteinů, vysoce nasycené glyceridy kyseliny laurové, palmitové a stearové.

Výhody kokosového oleje jako kosmetiky:

• hydratuje a zabraňuje vysychání pokožky
• regeneruje pokožku po opalování
• ochraňuje pleť a rty před mrazem
• zklidňuje citlivou a alergickou pokožku
• je vhodný jako balzám po holení

 

100% kokosový olej je určen především pro suchou a rozpraskanou kůži. Je vhodný pro vysušenou pokožku v mrazech nebo po opalování. V létě při horkém počasí lze použít i jako olej na opalování. Pro svou jemnou vůni je používán k masážím celého těla. Pokožku krásně zvláční a zanechává ji hladkou a pružnou.

V tropických a subtropických oblastech je kokosový olej oblíben zejména jako olej masážní. Při masáži celého těla snadno proniká do pokožky a zvlhčuje ji.

Kokosový olej k masážím: Nadloktí, předloktí, stehna, dolní část nohou a záda masírujte dlouhými tahy. Klouby masírujte krouživými pohyby. Začněte u pokožky hlavy a skončete u plosek nohou. Každodenní masáž by měla trvat 10- 15 minut nebo alespoň 2 minuty. Olej nechte po masáži ještě chvíli působit, teprve potom se vykoupejte či osprchujte.

  • Organický bylinný přípravek nejvyšší kvality
  • Čistý přírodní přípravek bez chemického a biologického znečištění
  • Výrobek 100% přírodní, splňující nejpřísnější mezinárodní standardy
  • Bez konzervačních látek, umělých barviv, chemikálií a pesticidy

Kategorie: Oleje, másla, RAW Food

Kůže, Obezita, Opalování, Pleť, Vlasy, lupy


Kůže, Obezita, Opalování, Pleť, Vlasy, lupy



Stáhnout v PDF

Přečteno: 292x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.