Keramika

Jak správně připravit zdraví prospěšné Pickles?

Kvašená zelenina neboli Pickles má velmi dlouhou tradici. Je to dokonalý způsob skladování zeleniny po celý rok, hlavně přes zimu, kdy se nám čerstvé zeleniny nedostává. Díky mléčnému kvašení si zelenina uchovává vysoký obsah vitamínů a u některých druhů  se jejich množství kvašením i dosti zvyšuje. Konzumace kvašené zeleniny, která obsahuje kromě spousty vitamínů i minerály a enzymy, podporuje trávení, udržuje optimální funkci střev, zdravou střevní mikroflóru, pročišťuje krev a posiluje imunitu (obranyschopnost organismu). A příprava Pickles navíc není nikterak složitá. Nejčastěji se na Pickles používá jako základ zelí, ovšem fantazii se meze nekladou. Dosti záleží na chuti, ale i potřebě některých látek.  Pickles se doporučuje jíst velmi často. Může se jednat i o jistý druh mlsání, za který vám ovšem vaše vnitřnosti budou vděčny. I vy sami se budete cítit lépe s čistým svědomím,...

POKRAČOVÁNÍ

Keramické řemeslo: Jak vám pomůže arteterapie?

Arteterapie je jednou z terapeutistických disciplín, které v současné době zažívají boom. Samotný název arteterapie se skládá ze...

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte