Kedlubnový salát

1 citron
200 g tatarské omáčky
muškátový oříšek
750 g kedlubny
120 g zakysané smetany
mletý černý pepř
sůl




Kedlubnový salát – postup přípravy

Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Dáme do mísy a promícháme s tatarskou omáčkou a zakysanou smetanou. Pak už je jen na nás, jak kedlubnový salát dochutíme. Většinou se do něho přidává citronová šťáva, muškátový oříšek a samozřejmě sůl a pepř. Před podáváním ho necháme vychladit.


Stáhnout v PDF

Přečteno: 1558x

array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Doporučujeme k tématu

Hmoždíř mramor

Mramorový hmoždíř v lososové barvě

Cena: 230 Kč

VEGA BEZ SOLI a glutamanu 100g DNM

Sušená zelenina s kurkumou Kořenící přípravek VEGA je zdravou variantou…

Cena: 58 Kč

Mléčná čokoláda BIO na vaření VIVANI…

BIO mléčná čokoláda je vhodná k přípravě kvalitní polevy na zdobení dortů…

Cena: 94 Kč

Kitchen King Masala 50g DNM

Směs koření na zeleninu Směs koření Kitchen King Masala je určena…

Cena: 52 Kč

Tzatziky 50g DNM

Tzatziky jsou tradiční řecký předkrm. Lze je použít i jako omáčku nebo…

Cena: 43 Kč

Koření řecký salát 20g DNM

Směs bylin, navržená speciálně pro přípravu řeckého salátu z čerstvých…

Cena: 25 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte