KAROB prášek BIO RAW 400g

EU_Organic_LogoEU raw
Cena: 75  

Přírodní náhražka kakaa a čokolády

Karob, nebo-li svatojánský chléb, je vynikající a chutnou alternativou kakaa. Díky jeho nasládlé chuti nevyžaduje žádné doslazování. Karob má 3x vyšší obsah vápníku než kakao, o 1/3 méně kalorií a 17x méně tuku než klasické kakao. Raw a BIO kvalita.

Použití: karob plně vynahrazuje kakao, je výborný v mléku, kaších, pudincích. Můžeme ho přidávat do buchet, cukroví, zákusků, zmrzlin, koktejlů a dalších sladkých dezertů. Karob může sloužit jako náhrada kakaa alergikům.

Další názvy: svatojánský chléb.

Doporučené dávkování: 1 čajová lžička denně (cca 5 gramů).

Náš karob je v BIO kvalitě, přirozeně sušený bez jakýchkoli přídavných látek a konzervantů.

Složení: rozemletý lusk a dužnina plodu karobu.

Země původu: Řecko

Obsah balení: 400 g

Dodavatel/Výrobce: Wolfberry


Kategorie: Sladidla, cukry, sirupy, medy, RAW Food

Alergie



Stáhnout v PDF
array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Související produkty

Kakaové boby BIO RAW drcené nepražené…

Drcené kakaové boby -  kakao v jeho nejčistší podobě Kakaové boby jsou…

Cena: 83 Kč

Kakaové boby BIO RAW drcené nepražené…

Drcené kakaové boby -  kakao v jeho nejčistší podobě Kakaové boby jsou…

Cena: 146 Kč

Bio kakaové boby drcené, v kokosovém…

100% BIO, jemně pražené, drcené kakaové boby v kokosovém cukru Kakaové…

Cena: 119 Kč

Kakaové boby BIO RAW drcené nepražené…

100% BIO RAW nepražené drcené kakaové boby Kakaové kousky se získávají…

Cena: 126 Kč

Prášek z nepraženého kakaa 150g

Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku z nepražených kakaových bobů.…

Cena: 61 Kč

Kakaový prášek nepražený BIO RAW 200g

Kvalitní kakaový prášek  BIO a RAW  Kakaový prášek není pražený ani…

Cena: 139 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte