Hraška na zahušťování jemná 1kg

Cena: 135  

Zahušťovací směs sloužící k zahušťování pokrmů, vhodná do těsta, pomazánek, omáček aj.

Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.

Jemná bez chilli a česneku. Hraška je unikátní český výrobek z ryze přírodních produktů, který neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svojí vyšší stravitelností. Hraška se připravuje z mletého hrachu, který je zbaven slupek. Tato skutečnost výrazně usnadňuje trávení. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapekání zeleniny.

Hráška je vhodná pro řadu vegetariánu, veganů, diabetiků, celiaků a osob vyznávající zdravý životní styl. Proč vyzkoušet Hrašku na zahušťování? Desítky způsobů využití (pomazánky,majonézy,při zapékání, zahušťování polévek, omáček, leča, …) Obsahuje bílkoviny, vitamíny, antioxidanty, vlákninu. Nízký glykemický index. Zdravá náhrada vajec (ne však našlehaný sníh). Pokrmům dodavá pěknou barvu. Žádný lepek, cholesterol, barviva, konzervanty. 

Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření, přírodní antioxidant (kurkuma). 

Obsah balení: 1 kg

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1379 kJ/326 kcal                
Tuk 3,8g                                          
z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g  
Sacharidy 53,9g                                 
z toho cukry  1,8g                        
Vláknina 9,4g
Bílkoviny  16,6g                                    
Sůl  2,5g
Draslík 1390 mg
Hořčík 66,1mg
Železo 3,6mg
Zinek 2,9mg        

 

Výrobce/Distributor v ČR: Ceria


Kategorie: Mouky, škroby, prášky, Bezlepkové potraviny

Bezlepková dieta, celiakie, Trávení, trávící soustava



Stáhnout v PDF
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte