Grilovaná zelenina s orientálním dresingem

2 mrkve
1 menší dýně
2 brambory
2 cukety
2 cibule
2 lžíce olivového oleje

Dresing:
2 lžíce kvalitní sójové omáčky
1 lžíce bílého octa
2 lžíce omáčky z černých fazolí
½ chilli papričky
1 lžička čerstvého zázvoru

Grilovaná zelenina s orientálním dresingem – postup přípravy

Zeleninu oloupeme, dýni a cuketu zbavíme semínek, omyjeme a nakrájíme na plátky cca 0,5 cm tlusté, mrkev na tenčí kolečka, cibuli a brambory na měsíčky. Vše potřeme olivovým olejem a na rozehřátém grilu grilujeme z obou stran do zlatova.

Dresing si připravíme smícháním sójové omáčky, octa, omáčky z černých fazolí, chilli papričky nasekané nadrobno a nastrouhaného zázvoru. Grilovaná zelenina se před podáváním pokape orientálním dresingem a posype nasekanou pažitkou.

Grilovaná zelenina s orientálním dresingem je ideální na letní dny jako lehký salát nebo podávaná s kukuřičnými plackami jako hlavní jídlo.


Stáhnout v PDF
array(0) { } array(0) { } array(0) { }
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.

Doporučujeme k tématu

MAHA NARAYANA olej 750ml

MAHA NARAYANA olej 750 ml, Link Naturals Products Masážní olej dle ájurvédské…

Cena: 999 Kč

GHÍ HN ayurvedic 60ml

HEALING NATURE BIO GHÍ - zlatý poklad pro vaši kuchyni z důkladně…

Cena: 55 Kč

Tarika ajurvédský noční olej se…

Omlazující ájurvédská směs olejů se šafránem, cedrem, kurkumou  Pro…

Cena: 788 Kč

Tarika ajurvédský noční olej s růží…

ÁJURVÉDSKÝ KRÁLOVSKÝ NOČNÍ OLEJ S RŮŽÍ pro obličej, krk a dekolt Pro…

Cena: 488 Kč

Tarika ajurvédský noční olej s kadidlem…

Omlazující směs olejů Pro obličej, krk a dekolt. Pro všechny typy pleti nad 16…

Cena: 348 Kč

Arganový olej BIO 100ml Wolfberry

Výživný olej na pleť, vlasy, nehty, na opalování Arganový pleťový olej BIO…

Cena: 255 Kč

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte