Najdeme vám tu správnou firmu.

Volejte 720 952 910

Hlavička

TOP VITAL: obchod se zdravou výživou, Žďár nad Sázavou

Nedáte dopustit na zdravou výživu? Pak navštivte obchod TOP VITAL, který se nachází na náměstí Republiky ve Žďáru nad Sázavou. Obchod se zdravou výživou provozuje také e-shop, díky kterému si mohou kvalitní biopotraviny, ekologickou drogerii a další zboží objednat zákazníci z celé ČR.

Prodejna se zdravou výživou

Prodejna s kvalitními potravinami a zdravou výživou se na náměstí ve Žďáru nad Sázavou otevřela v roce 2013. Od počátku se společnost TOP VITAL zaměřuje na nabídku regionálních, farmářských, čerstvých, a především kvalitních potravin. Prodejna je mezi zákazníky vyhlášená také díky plným košům čerstvého pečiva, které jsou k dostání od pondělí do soboty.

Obchod se zdravou výživou TOP VITAL dováží pečivo z mnoha menších pekáren z širokého okolí. Každý týden doplňuje sortiment o nové produkty. V současné době jich má v nabídce přes 3 tisíce. Nedílnou součástí firmy je e-shop se zdravou výživou, prostřednictvím kterého si mohou objednat jakékoliv zboží zákazníci z celé České republiky.

Biopotraviny i ekologická drogerie

Co všechno najdete v široké nabídce obchodu se zdravou výživou? Hlavní část sortimentu tvoří biopotraviny v nejvyšší možné kvalitě. V naprosté většině pochází od českých dodavatelů a vynikají svou přirozenou chutí. Mezi nabízené biopotraviny patří například čaje, luštěniny, koření, nápoje, obiloviny, bezlepkové potraviny, ořechy, semínka, superpotraviny a mnohé další. Obchod TOP VITAL nabízí také kvalitní ekologickou drogerii, doplňky stravy či přírodní kosmetiku.

Domácí ostružinový likér – nejlepší pití na dlouhé večery

Ostružinový likér je jedním z těch alkoholických nápojů, které sice nejsou omamné mírou alkoholu, ale při jejichž vychutnávání v zimě...

celý článek >>

Připravte si domácí šípkový likér: Posla prvních podzimních dnů

Srpen s prvními mlhavými rány přináší také vůni listí a romantiku šípků. Na ty roztomile červené plody nezapomínáme po celou zimu a...

celý článek >>

Domácí višňový likér - v létě příjemně naladí, v zimě zahřeje. Vyrobte si ho doma

Pokud máte přístup k višním, zkuste si připravit domácí višňový likér neboli griotku. Její sladká chuť vybízí k jejímu...

celý článek >>

Připravte si lahodný likér z aronie - skvělý antioxidant

Aronie, neboli černý jeřáb, je skvělým léčivem, má antioxidační účinky a také pomáhá při zdravotních problémech. Černé kuličky, které...

celý článek >>

Připravte si mátový sirup - skvělý do nápojů i na domácí limonády

Máta je nejen bylinka skvělá do pokrmů a různých koktejlů, ale také se z ní dá připravit lahodný sirup. Mátový sirup se vám bude hodit...

celý článek >>

Toxické látky a éčka v potravinách, které nejčastěji ohrožují naše zdraví. Konzumujete je denně?

Čím dál více lidí se zajímá o to, co jí. Po mnoha letech, kdy lidem stačilo, že jídlo, které si dali na talíř, bylo chutné a...

celý článek >>

Domácí kefír pro zdravou střevní mikroflóru i zažívání. Vyrobte si ho snadno doma

Kefír je mléčný nápoj podobný jogurtu, jen je o něco kyselejší a lehce perlí na jazyku. Zatímco domácí příprava jogurtu je již...

celý článek >>

Tibetská houba - připravte si z ní léčivý kefír, který mohou i alergici na laktózu!

Pomáhá zlepšit trávení, uleví při alergii a podporuje imunitní systém. To je tibetská houba neboli kefírová houba, která má velice...

celý článek >>

Připravte si doma hit našeho mládí: Vanilkový a čokoládový pribináček za 15 minut

Pribináček je takový malý český zázrak. Víte o tom, že pribináček se začal vyrábět po druhé světové válce proto, aby nasytil...

celý článek >>

Znáte kimchi? Korejskou pochoutku se štiplavou vůní musíte ochutnat!

S podzimem přichází doba, kdy je potřeba více chránit svou obranyschopnost, abychom se vyhnuli všem chřipkám a nachlazením. Můžete...

celý článek >>

Řepný kvas aneb kvašená řepa, která pomůže vašemu zažívání i obranyschopnosti

Červenou řepu si každý pamatuje ze salátu ve školní jídelně, poslední roky ale dostává v kuchyni stále více prostoru. A není se...

celý článek >>

Coleus forskohlii – bylinka s neuvěřitelnými účinky

Coleus forskohlii (Plectranthus barbatus) je bylinka, která roste divoce na svazích hor Nepálu, Indie a Thajska. Patří do stejné...

celý článek >>

Usušte si vitamíny na zimu! Připravte si domácí sušená rajčata po italsku

Baví vás středomořská lehká kuchyně? Chtěli byste umět vařit jako Italové? Pak budete potřebovat jednu věc - domácí sušená rajčata....

celý článek >>

Vyrobte si bezinkový likér. Je skvělý na bolavá záda, kolena i na migrény

Bez černý má bílé aromatické květy, které kvetou vždy v květnu. Mnoho lidí zná bezovou šťávu, ale už zapomíná, že bez černý má také...

celý článek >>

Ořechovka neboli ořechovice patří do každé domácnosti. Čistí žaludek a má antibiotické účinky

Jednou z rostlin, které mají na lidské tělo blahodárný účinek, je ořešák, ze kterého se vyrábí lahodná ořechovka. Nejenže je...

celý článek >>

Lipové víno na horečku i zánět průdušek! Připravte si zásoby na celý rok

Milovníci vína, zbystřete. Máme pro vás jednoduchý recept na to, jak připravit opravdu lahodné lipové víno, které zachutná vám i...

celý článek >>

Vyrobte si lahodný domácí řecký jogurt - snadno a rychle!

Pokud patříte mezi jogurto-milce, pak vaší pozornosti určitě neunikl řecký jogurt. Jak název napovídá, pochází z oblasti Balkánu a...

celý článek >>

Vytvořte si nekonečnou zásobu zázvoru! Pěstování zázvoru zvládnou i začátečníci

Kdo by nemiloval zázvor? Jeho protizánětlivé a tišící účinky pomáhají při nachlazení, rýmě i chřipkových onemocněních. Zázvorový...

celý článek >>

Konec kupovaných taveňáků! Vyrobte si domácí tavený sýr z poctivého tvarohu

Jste milovníkem sýrů a rádi máte přehled o tom, co jíte? Čerstvý tavený sýr tak, jak vám bude chutnat, si můžete vyrobit doma....

celý článek >>

Nejlepší recepty, jak využít aloe vera na imunitu

Zima je v plném proudu a naše imunita v tomto počasí občas selhává. Někdo si zimní nachlazení odbyde jen pokašláváním nebo rýmou, jiného...

celý článek >>

Zapomeňte na kupované jogurty a vyrobte si domácí jogurt

Tento článek navazuje na náš mini seriál, ve kterém se věnujeme domácí výrobě mléčných výrobků. Zatím jsme takhle společně vyzkoušeli...

celý článek >>

Vyrobte si domácí mascarpone! Bude vám stačit smetana a citrón

Rádi si pochutnáváte na tiramisu? Nebo jste snad propadli dortovým krémům z mascarpone? Pak pro vás máme zajímavý návrh. Nekupujte už v...

celý článek >>

Dobrá obranyschopnost a pevné zdraví díky jídlu? Vyzkoušejte recepty z hlívy ústřičné

Hlíva ústřičná je zázračná houba, která nejen dobře chutná, ale má také celou řadu blahodárných účinků na lidské zdraví. Zejména...

celý článek >>

Jitrocel a šalvěj na nachlazení - domácí jitrocelový sirup, šalvějový sirup a šalvějové bonbóny

Zima je v plném proudu a neustálé změny teplot mají za následek nachlazení, rýmu nebo dokonce chřipku. V minulém článku jsme...

celý článek >>

Granátové jablko alias král ovoce. Jeho léčivé účinky vás ohromí!

Granátové jablko je právem nazývané králem ovoce. Proč? Obsahuje totiž mnoho cenných vitamínů a minerálních látek, které jsou našemu...

celý článek >>

Jak na nachlazení a chřipku? Vyzkoušejte tajnou zbraň našich prababiček - Cibuli a česnek

Sezóna chřipek a nachlazení je zase tady! S tím jak ubývá denní světlo a snižuje se venkovní teplota, naše tělo hůře reaguje na...

celý článek >>

Návod na pěstování hub na zahradě: Pochutnejte si na domácích žampionech nebo zdravé hlívě

Houbaření patří k oblíbeným aktivitám mnoha lidí. Zajít si na procházku do lesa, vyčistit si hlavu a k tomu nasbírat košík hub,...

celý článek >>

Chcete zhubnout? Omezte bílý cukr a zařaďte do svého jídelníčku přírodní sladidla

Zatímco dříve nebyl cukr běžně k dostání, dnes je zázrak, když se jeho konzumaci vyhneme. Odborníci na výživu varují před ...

celý článek >>

Nachystat chutné a zdravé svačiny pro děti není žádná alchymie. Chce to jen cvik!

Zdravá svačina by měla být důležitým stavebním kamenem každého jídelníčku. Zejména u malých dětí může přispět ke správnému vývoji...

celý článek >>

Topinambury jako moderní a velmi zdravá potravina

Topinambury patří k bylinám, které byly v minulosti hojně pěstované i využívané, ale pak se na ně na delší dobu zapomnělo. V současnosti...

celý článek >>

Zelený mladý ječmen - chutná hrozně, ale obsahuje 4x více vápníku než kravské mléko

Cítíte se často bez energie, jste slabí a padá na vás únava i přesto, že se snažíte nepodceňovat odpočinek? Často podléháte...

celý článek >>

Chlorella jako mořská řasa nejen pro detoxikaci: Vybírejte ale tu bez přidaných pojiv!

Co se vám vybaví jako první, když se řekne zelené řasy - dovolená u moře nebo sushi? V dnešní době už však není žádnou výjimkou,...

celý článek >>

Kokosový olej poslouží jako skvělá maska na vlasy, tělové mléko i tuk na vaření

Kokosový olej a jeho použití je neskutečně všestranné. Využívat ho můžeme nejen v kuchyni jako klasické oleje, ale upotřebení má i...

celý článek >>

Chia semínka jako náhrada vajec i pro zahušťování polévek

Ačkoli se chia semínka do popředí zájmu v oblasti zdravé výživy dostaly až poslední dobou, rozhodně nejde o moderní objev. Už před...

celý článek >>

Heřmánek - léčivá rostlina, ze které si můžete snadno připravit čaj, koupel či léčivé masti

Heřmánek je pravděpodobně jedna z nejznámějších bylin, typická pro český venkov a rozkvetlé louky s typickou nezaměnitelnou...

celý článek >>

Seznamte se s exotickým ovocem

V tomto článku se blíže podíváme na některé méně známé druhy exotického ovoce. Banán či kiwi již dnes ochutnal a dobře zná snad každý, co se...

celý článek >>

Kysané zelí – delikatesa, která léčí

Kysané zelí je opravdovou klasikou v české kuchyni. Krom výborné a nezaměnitelné chuti má kysané zelí navíc pozitivní vliv na zdraví díky...

celý článek >>

Setonův hrnec – vyzkoušejte pravé zálesácké pokrmy připravené v zemi

Chcete si vyzkoušet opravdu zálesácký způsob vaření? Pak zapomeňte na kotlík na ohni nebo opékání špekáčků a využijte tzv. setonův...

celý článek >>

Domácí vývary – zásady přípravy a nejlepší recepty

Zapomeňte na bujóny v kostkách či na sypké polévkové koření s glutamátem. Naučit se připravovat pravý domácí vývar je dovednost, která se...

celý článek >>

Jak vařit v rýžovaru a tipy na nejlepší recepty

Také jste si všimli, že téměř v každém asijském bistru vaří lepší rýži, než se doma daří vařit vám? Pokud jste milovníci rýže a potrpíte...

celý článek >>

Jak si připravit domácí směsi koření

Přemýšlíte, jak v kuchyni kořenit, aby mělo vaše jídlo dokonale vyváženou chuť? Nechte se inspirovat a místo nákupu klasických...

celý článek >>

Grilování zeleniny - jak na to a chutné recepty

Při slově grilování si většina lidí představí šťavnatý steak, klobásy či další masité pokrmy. Bylo by však velkou chybou omezovat grilování...

celý článek >>

Raw strava vdechne vašemu tělu zpátky život

Konzumovat potraviny jen v přirozené podobě se zdá být pro mnohé z nás nepředstavitelné. Média jsou plná reklam upřednostňující tradiční...

celý článek >>

Objevte ovocné kouzlo pečeného čaje

Pečený ovocný čaj si možná pamatujete z dětství, kdy jej připravovala Vaše babička, možná o něm ale v tomto článku čtete poprvé. Tak či tak...

celý článek >>

Medvědí česnek – kde ho najít a jak ho použít v kuchyni

Máte rádi chuť česneku, ale vadí vám, když jste po něm cítit? Vyzkoušejte medvědí česnek. Tato cibulovitá rostlina, kterou můžete sebrat...

celý článek >>

Mořská řasa - netradiční zelenina plná minerálů

Co se týká jídla, tak v tomto ohledu jsme my Češi celkem konzervativní. Většinou se ošíváme například při představě, jak jíme ústřice či...

celý článek >>

Kanadské borůvky: superpotravina, kterou si můžete sami vypěstovat

Chodíte rádi do lesa na borůvky? A co takhle si lahodné ovoce vypěstovat na vlastní zahrádce? Ideálním řešením jsou kanadské borůvky,...

celý článek >>

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte